piotrp Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Ostatnio zasmakowałem w robieniu filmów z pokładu modelu. Jako, że będzie ich więcej, a nie chcę za każdym razem tworzyć nowego wątku zakładam ten, w którym będę chwalił się kolejnymi z ciekawszych. Dziś spojrzenie w tył: Pozdrawiam serdecznie. PS Co do daty - jakiś czas po wstawieniu pliku tekstowego z data wszystko było OK, ale teraz mój brelok się zbuntował. Trudno. I lot tego samego dnia (być może ten sam lot) widziany z innej kamerki: Słychać, jak regulator gubi synchronizację na początku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrp Posted January 22, 2011 Author Share Posted January 22, 2011 Słońce stanowczo wpływa na jakość obrazu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrp Posted January 24, 2011 Author Share Posted January 24, 2011 Trochę się pobawiłem z obróbką: Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrp Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 Dziś relacja z niedzielnej wyprawy modelarskiej, zapraszam: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin314 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Mam pytanie Na pierwszym filmie lot modelu tak mi sie wydaje jest dość wysoko , teraz jak sterowałeś nim bo z tej odległości model wygląda jak kropka. Czy poprostu masz przekaz z drugiej kamery na ziemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.