Kssws Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siema mam 12 lat (w czerwcu skończę 13) i chciałbym zacząć przygodę z modelarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cześć :wink: Coraz to młodsi przychodzą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kssws Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzięki za poparcie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 heheh;) nie ma za co :wink: Dysponujesz już jakimś sprzętem modelarskim? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kssws Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam zamiar kupić Piper J3 EPP http://www.cyber-fly.pl/produkt-795.html i złożyć taki tylko jeszcze mam problemy głównie forsą bo nie mam nic, trzeba zacząć od podstaw Czy opłaca się kupić Turningy X9?? Bo słyszałem żeby kupić jeden a nie kilka bo to nie ma większego sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Turnigy 9x jak najbardziej w sam raz dla początkujących :wink: Sam ją nawet zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 A co do modelu...ja bym tego co podałeś w linku nie kupował :| Ja ci radzę zbudować sobie toto(któregoś z serij) albo kupić jakiś motoszybowiec :wink: Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kssws Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 a z jakiej strony byś racie radzili kupić bo w cięciu depronu nie jestem dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mógłbyś poprawić pisownię bo nie mogę rozczytać? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kssws Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 z kodą polecasz kupno bo nie jestem dobry w cięciu depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Wiem że tanio jest w HK, ja osobiście modeli nie kupuję jak na razie bo mnie nie stać :| Ale myślę że HK ma dobre i tanie modele nadające się do nauki latania :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 A co do modelu...ja bym tego co podałeś w linku nie kupował :| Ja ci radzę zbudować sobie toto(któregoś z serij) albo kupić jakiś motoszybowiec :wink: Pozdrawiam Damian nie no wez - dobry model ja na nim zacząłęm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Może i dobry ja nim nie latałem więc nie wiem :wink: Ale wiem że toto się idealnie nadaje do nauki pilotażu :wink: Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys-92 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 proponuje ci Wicherek 10 nadaje sie do nauki latania z silnikiem cox 049 taki silnik kosztuje spalinowy 70zł na allegro nowy ja mam dwa takie modele Wicherek 25 i 10 tak ze polecam ci 10 jak cos posiadam plany jakieś :wink: pytania pisz śmiało zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja przepraszam, ale czy to jest powitalnia czy jakiś komunikator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ostatnio na forum wszyscy mają jakieś problemy .Jak Ci coś nie pasuje to zgłoś to do admina a nie na forum.Jak admin będzie uważał że należy usunąć posty to je sam usunie :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 To nie ja mam problem ,tylko kolega ,który od piątku nie ma akceptacji.Jak myślisz-czemu? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jak myślisz-czemu? :roll:Bo nie czyta regulaminu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kssws Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 a ja na początek kupie chyba piper-a i turnigy X9 dobre na start są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 uzupełniasz dane czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.