GPiotr Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam wszystkich ! Mam na imię Piotrek, mam 25 lat. Interesuje się szeroko pojętą elektroniką, pracowałem w branży telekomunikacyjnej, sieciowej oraz obecnie systemy zabezpieczeń. Jako hobby bawiłem się mikroprocesorami i prostymi układami sterowania własnej konstrukcji. W dzieciństwie bawiłem się plastikowymi nielotami oraz do momentu urwania korbowodu silniczkiem spalinowym na uwięzi. Obecnie coś mi odbiło (chyba ze względu na dziecko) i chciałbym się pobawić w modele rc. Od jakiegoś czasu jestem niemym czytelnikiem tego forum, jednak mam kilka pytań na które odpowiedzi nie znalazłem w związku z czym postanowiłem się zarejestrować Na dzień dobry apel do forumowiczów z mojej wioski zwanej Szczecinem - proszę o jakiś kontakt odnośnie sklepów gdzie na miejscu mógłbym się zaopatrzyć w materiały typu listewki, balsa, bowdeny i inne graty, których nie ma sensu zamawiac na sieci ze względu na koszty wysyłki. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam ziomala. Sklep Safari na Jagielońskiej 77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.