GPiotr Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Witam wszystkich ! Mam na imię Piotrek, mam 25 lat. Interesuje się szeroko pojętą elektroniką, pracowałem w branży telekomunikacyjnej, sieciowej oraz obecnie systemy zabezpieczeń. Jako hobby bawiłem się mikroprocesorami i prostymi układami sterowania własnej konstrukcji. W dzieciństwie bawiłem się plastikowymi nielotami oraz do momentu urwania korbowodu silniczkiem spalinowym na uwięzi. Obecnie coś mi odbiło (chyba ze względu na dziecko) i chciałbym się pobawić w modele rc. Od jakiegoś czasu jestem niemym czytelnikiem tego forum, jednak mam kilka pytań na które odpowiedzi nie znalazłem w związku z czym postanowiłem się zarejestrować Na dzień dobry apel do forumowiczów z mojej wioski zwanej Szczecinem - proszę o jakiś kontakt odnośnie sklepów gdzie na miejscu mógłbym się zaopatrzyć w materiały typu listewki, balsa, bowdeny i inne graty, których nie ma sensu zamawiac na sieci ze względu na koszty wysyłki. Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 Witam ziomala. Sklep Safari na Jagielońskiej 77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.