Malker Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Kolega prosił mnie abym zapodał wam kilka zdjęc szybowca, którego dostał od kolegi. Nie wie co to jest za model, brakuje statecznika poziomego i steru wysokości. Z tego co mówił skrzydła to styro kryte fornirem i czymś pomalowane/oklejone. Kadłub laminat, wygląda jak by był wyciągnięty z formy - do malowania, konstrukcja wygląda na dośc starą. Rozpiętość 2.4m Fotki: Byłbym bardzo wdzięczny za identyfikacje modelu, możecie też napisać co trzeba by przy nim zrobić? Z tego co słyszałem planuje go przerobić na motoszybowca. Jakie serwa do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam. Moglbys powiedziec jakiej dlugosci jest kadlub? I jeszcze jakiej rozpietosci bedzie statecznik poziomy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Model nie jest mój, więcej danych nie mam. Już wiem, że to jest ASW 17 Simprop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.