sionziom Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Poszukuję planów trenera dolnopłat najlepiej z depronu rozpiętość ok 1-1,5m najlepiej pod silnik TURNIGY (taki właśnie posiadam) ale nic nie szkodzi jak będzie inny. Z góry dziękuję i pozdrawiam Adrian
madrian Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A jak rozumiem ten temat: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=13551 Dogłębnie przejrzałeś i nic w podanych linkach nie ma? Ultron 3D ci pasuje? To co prawda średniopłat akrobacyjny, ale całkiem nieźle się spisuje jako model do treningu. Szczególnie z małymi wychyleniami sterów.
sionziom Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 szukałem w różnych źródłach ale za bardzo to nie znalazłem. Mój mail to: sionziom@gmail.com
sionziom Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 To może ma ktoś plany nie trenera, ale jakiegoś kombata albo coś pod ten silnik?(byle dolnopłat)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.