militariusz Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Super pomysł, a może koszulki :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Identyfikator można przyczepić do koszulki do bluzy do garnituru do spódnicy do majtek albo zawiesić na szyi jak nie ma się do czego przypiąć a koszulkę to musisz ciągle nosić :roll: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 i nikt nie zwracałby się per pan tylko kolego,bo nikt nie jest w stanie zapamiętać X imion. jak się chce to można ... pół soboty chodziłem i powiedziałem że nie odezwę się do Ciebie jeśli sam nie przypomnę sobie Twojego imienia - i udało się! jestem za identyfikatorami z nickiem nawet najprostszymi - wtedy łatwiej ogarniać tłum . Przy okazji wiemy kto jest tylko widz... bo nowe twarze to się wyłapuje natychmiast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Ja mialem na heliku swoj nick I widzialem ze troche ludu go ogladalo dokladnie.. Ale nikt sie nie odezwal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A co miał gadać do helikoptera :lol2: , czyli każdy niech sobie zrobi jakiś identyfikator z imieniem i nickiem z forum to będzie najlepsza forma identyfikacji na takich imprezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 ja przy tym heliku ciagle siedzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 tak widziałem i podziwiałem jak masz go opanowane świetnie latałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 dzieki w koncu jeden co poznal potem latalem tzn wisialem na boku spalinką bo regulowalem silnik koledze Piotrkowi ( jesli czyta to pozdrawiam) hirobo 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 A mi do głowy nawet nie przyszło że to byleś ty, nawet nie pamiętam twarzy :oops: . Sławek bardzo dobry pomysł z wizytówkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ha .. a ja dałem Robertowi spokojnie polatać heli i czekałem z przejazdem samochodem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 A za co ? przecież jedziemy po to by się spotkać , pogadać każdy chce czuć się swobodnie w powietrzu i moim zdaniem to najłatwiej jest szanować innych by samemu zasłużyć na szacunek . Nie chcemy tam stresów ... stwierdziłem że skoro elektryk prądu pewnie ma na 5 minut ostrych akrobacji więc spokojnie popatrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 nom kumpel mi odmierzal 5 min za rok bede juz chyba wlasnym autkiem wiec moze wicherka zabiore o ile zmiesci sie w roadstera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy245 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Adam też stałeś ze mną patrzałeś jak maczugę robił heli no a na ognisku trzymał ekran rzutnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 hmm maczuge? chyba chodzi o tik toki troche nieudolnie wychodzily tak przymalem ekran i potem przekręcilem o 180 stopni nadajnik od symulatora i przestawilem go zeby sobie polatac bo wy latacie w mode 2 ;D a ja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Patrzyłem na model, bo mnie ta figura cholernie zainteresowała :shock: :shock: . Na symulatorze nie latałem bo prowadziliśmy dyskusję na bardzo ,,wysokim,, 8) poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 fajny pomysl byl z tym rzutnikiem i symulatorem nastepnym razem wgra sie jakis emulator i wezme kabel do nadajnika;) mam nadzieje ze ekipa bedzie w takim samym a nawet wiekszym komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasw328 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 tak przymalem ekran Ojtam i tak Kuba (militariusz) stał przez większość czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
militariusz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Za rok trzeba jakoś dociążyć statyw ekranu rzutnika bo byle wiatr go przewraca a mało jest osób które chciały by go trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Bo mało kto był w stanie trzymać go w pionie hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.