Skocz do zawartości

X OGÓLNOPOLSKI PIKNIK MODELARSKI Wilcze Laski

Piotrek Pindral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Identyfikator można przyczepić do koszulki do bluzy do garnituru do spódnicy do majtek albo zawiesić na szyi jak nie ma się do czego przypiąć a koszulkę to musisz ciągle nosić :roll: :?: :?: :?:

Opublikowano

i nikt nie zwracałby się per pan tylko kolego,bo nikt nie jest w stanie zapamiętać X imion.

jak się chce to można ... pół soboty chodziłem i powiedziałem że nie odezwę się do Ciebie jeśli sam nie przypomnę sobie Twojego imienia - i udało się! :P

jestem za identyfikatorami z nickiem nawet najprostszymi - wtedy łatwiej ogarniać tłum .

Przy okazji wiemy kto jest tylko widz... bo nowe twarze to się wyłapuje natychmiast

Opublikowano

A co miał gadać do helikoptera :lol2: , czyli każdy niech sobie zrobi jakiś identyfikator z imieniem i nickiem z forum to będzie najlepsza forma identyfikacji na takich imprezach.

Opublikowano

dzieki ;) w koncu jeden co poznal ;)

potem latalem tzn wisialem na boku spalinką bo regulowalem silnik koledze Piotrkowi ( jesli czyta to pozdrawiam) hirobo 30 ;)

Opublikowano

A za co ? przecież jedziemy po to by się spotkać , pogadać

każdy chce czuć się swobodnie w powietrzu i moim zdaniem to najłatwiej jest szanować innych by samemu zasłużyć na szacunek .

Nie chcemy tam stresów ... stwierdziłem że skoro elektryk prądu pewnie ma na 5 minut ostrych akrobacji więc spokojnie popatrzę

Opublikowano

hmm maczuge? ;) chyba chodzi o tik toki ;) troche nieudolnie wychodzily ;)

tak :) przymalem ekran :) i potem przekręcilem o 180 stopni nadajnik od symulatora i przestawilem go zeby sobie polatac ;)

bo wy latacie w mode 2 ;D a ja 1

Opublikowano

Patrzyłem na model, bo mnie ta figura cholernie zainteresowała :shock: :shock: . Na symulatorze nie latałem bo prowadziliśmy dyskusję na bardzo ,,wysokim,, 8) poziomie.

Opublikowano

;) fajny pomysl byl z tym rzutnikiem i symulatorem ;)

nastepnym razem wgra sie jakis emulator i wezme kabel do nadajnika;)

mam nadzieje ze ekipa bedzie w takim samym a nawet wiekszym komplecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.