EliteKubson Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam. Posiadam mc-10 ja kupiłem z dodanymi kanałami a teraz wymieniłem na fajniejsze ale jak przeglądami instrukcję to spojrzałem że jest taka cała płytka z 1 potencjometrem i 3 przełącznikami może ktoś wie gdzie to można dostać??
dziobak Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Tu masz stronkę z częściami do rozbudowy. http://www.rc-ikar.pl/cennik/rcacces.html Całe moduły z przełącznikami,można nieraz znaleść na ebayu.
bubu2 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ta cała płytka raczej Ci sie nie przyda. Jest to moduł Nautical do modeli wodnych. Raczej w lotnictwie nie będziesz z tego modułu mieć rzadnej korzyści.
EliteKubson Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 dziobak mi bardzo pomógł ale może ktoś zna stronę z tańszymi częściami. Może ci wymieniać przeróbki w swoich mc-10,mc-12 chętnie z tego skorzystam I jeszcze jedno pyt. jak macie ustawione w "noraml" regla ile %?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.