robas69 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Czy miał może ktoś ten model http://www.rcbzik.pl/standard/shop/4-115-0-Hyperion-JU-87-Stuka-G2-35e---Silnik-Zs3025B-08-w-zestawie.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuban Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Hej, jeśli potrzebujesz jakichkolwiek informacji, zdjęć, parametrów to napisz. Chętnie pomogę również w doborze wyposażenia. Przy okazji kupując kompletny zestaw (pakiet, regulator, serwa, model(z silnikiem)) weźmiesz udział w nowej promocji 5%. Czyli do końca stycznia 15% rabatu i darmowa wysyłka. EDIT: dodałem zdjęcia na stronę sklepu. Pozdrawiam, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy1212 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ja mam właśnie taki "modelik" - oczywiście dzięki uprzejmości Kuby. Obecnie został on juz ukończony i ustawiony i wyregulowany. Czekam na wolny czas, odpowiednie warunki pogodowe w tym czasie, no i ulotnienie. Będzie to chyba możliwe w najbliższy tzw. "dłuuuuuuugi weekend" - Wiecej szczegółów o skałdaniu tego modelu dostępnych jest w tym miejscu: http://rcradom.pl/fo...hp?thread_id=78 Jak będzie potrzeba to oczywiście mogę i tutaj zapodać taki temat - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Mam identycznego, już latał i nawet zaliczył kreta. Próbowałem latać na bardzo małej prędkości, przepadł i zabrakło wysokości aby go wyprowadzić. Straty- popękana maska silnika i pęknięta kabinka. Kuba ściągnął nową ale trzeba było sporo wybulić. Trzeba go leciutko przeważyć na przód , przynajmniej mi latało się dużo płynniej. Lata fajnie ale trzeba lądować na klapach z ok 30-50% gazu, dobrze jest sobie zrobić mix klap i wysokości, bo po wychyleniu klap na maxa miał początkowo tendencje do zadzierania w górę, co mogło się źle skończyć. Osłony goleni są dość kruche, do skręcenia lepiej użyć cieńszych wkręcików niż dostarczone w zestawie. Antenkę zamocowałem na magnesy neodymowe, dużo łatwiej nie ułamać w transporcie, co mi się niestety zdarzyło. W tym roku jeszcze polata, ale jakoś nie mam czasu pojechać na lotnisko ( o realizacji kilku rozgrzebanych projektów nie wspomnę . Jakbyś miał jakieś pytania to wal śmiało. Pozdrawiam Piotr P.S. Zresztą co ja gadam, przecież Ty to wszystko wiesz Ale model fajny, no nie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.