Skocz do zawartości

FUTABA 8FG UPDATE 14 kanałów - soft Beta juz do pobrania

HANS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To soft będzie do pobrania darmowego? Bo tu w linku nic nie widzę do pobrania... Mam takie pytanko czy może używasz tej aparatury? Jeżeli tak to jakich firm karty SD używasz?

Opublikowano

To soft będzie do pobrania darmowego? Bo tu w linku nic nie widzę do pobrania... Mam takie pytanko czy może używasz tej aparatury? Jeżeli tak to jakich firm karty SD używasz?

Wprawdzie ja po niemiecku ni w ząb, w dodatku urodziłem się zanim powstał internet, ale napisane jest, że wysyłają przez e-maila.

Klikasz na koszyk. dalej do kasy podajesz swoje dane i na maila dostajesz plik.

To takie proste.

Opublikowano

Widzisz Piotrze, nie zwróciłem na to uwagi... Dzięki wielkie:) HANS, dobrze rozumiem, że na razie lepiej poczekać na drugą połowę lutego z softem? Na razie i tak nie latam...

Opublikowano

O tym update juz od dawna wiadomo. Wlasciwie jego wydanie zapowiadano na polowe stycznia. Widocznie jeszcze testuja, skoro termin o miesiac przelozyli. Wspomniana wersja beta ponoc funkcjonuje bez problemow, jednak producent nie bierze odpowiedzialnosci za skutki wynikle z jej zainstalowania. Inaczej mowiac, uzytkownik robi to na wlasna odpowiedzialnosc. Niby nic, ale jednak nie calkiem bez znaczenia - jesli bowiem okaze sie, ze software zawiera jaki blad, moze to byc przyczyna utraty gwarancji. Dlatego mimo wszystko lepiej poczekac na wersje oficjalna.

Ach, jeszcze jeden drobiazg - w tytule watku trzebaby uzupelnic, ze dotyczy to takze FX-20, gdyz obie aparatury maja identyczne oprogramowanie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cierpliwosci! Zapewne niebawem sie ukaze, bo ze sie ukaze, nie ma watpliwosci. Poczekam jeszcze pare dni, by nie wyjsc na niecierpliwego, a jesli nadal bedzie cisza, zapytam bezposrednio u Robbe.

• 1 rok później...
Opublikowano

wlaśnie ukazała sie wersja 5.0 softu

O, to umknelo mojej uwadze. Dzieki za przypomnienie. Update przyda sie takze do mojej FX-20.
Opublikowano

...

skasowalem zawartosc - nie wiadomo dlaczego podwojny post mi wyszedl

Opublikowano

Ktoś z Was już wgrał nowy soft?

Mam jeszcze tylko pytanie odnośnie aktualizacji - jak wgram tą aktualizację to ustawienia jakieś się kasują czy wszystko zostaje??

I czy ktoś z Was wie jakie dokładnie funkcje dojdą lub co zmienia ta aktualizacja?

Opublikowano

Ktoś z Was już wgrał nowy soft?

Mam jeszcze tylko pytanie odnośnie aktualizacji - jak wgram tą aktualizację to ustawienia jakieś się kasują czy wszystko zostaje??

I czy ktoś z Was wie jakie dokładnie funkcje dojdą lub co zmienia ta aktualizacja?

Opublikowano

Ustawienia zostaja. Opis dodatkowych funkcji w formie pdf-a dolaczony jest do tego Update. Z grubsza mowiac, tylko kosmetyka. Rozszerzenia na 30 kanalow raczej nie nalezy sie spodziewac.

:wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.