HANS Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 w polowie lutego pełna wersja.. beta w kazdym razie podobno działa poprawnie 14 kanałów kalibracja drążków i wiele innych w przyszłosći TELEMETRIA do 8FG http://www.thommys.com/rc-zubehoer/robbe-futaba/softwareupdate-t8fx20/software-update-auf-version-2106-beta.html
Marek:D Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 To soft będzie do pobrania darmowego? Bo tu w linku nic nie widzę do pobrania... Mam takie pytanko czy może używasz tej aparatury? Jeżeli tak to jakich firm karty SD używasz?
Piotr_O. Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 To soft będzie do pobrania darmowego? Bo tu w linku nic nie widzę do pobrania... Mam takie pytanko czy może używasz tej aparatury? Jeżeli tak to jakich firm karty SD używasz? Wprawdzie ja po niemiecku ni w ząb, w dodatku urodziłem się zanim powstał internet, ale napisane jest, że wysyłają przez e-maila. Klikasz na koszyk. dalej do kasy podajesz swoje dane i na maila dostajesz plik. To takie proste.
Marek:D Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Widzisz Piotrze, nie zwróciłem na to uwagi... Dzięki wielkie:) HANS, dobrze rozumiem, że na razie lepiej poczekać na drugą połowę lutego z softem? Na razie i tak nie latam...
HANS Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 tak oczywiscie.. bedzie do pobrania ze strony Futaby za free
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 O tym update juz od dawna wiadomo. Wlasciwie jego wydanie zapowiadano na polowe stycznia. Widocznie jeszcze testuja, skoro termin o miesiac przelozyli. Wspomniana wersja beta ponoc funkcjonuje bez problemow, jednak producent nie bierze odpowiedzialnosci za skutki wynikle z jej zainstalowania. Inaczej mowiac, uzytkownik robi to na wlasna odpowiedzialnosc. Niby nic, ale jednak nie calkiem bez znaczenia - jesli bowiem okaze sie, ze software zawiera jaki blad, moze to byc przyczyna utraty gwarancji. Dlatego mimo wszystko lepiej poczekac na wersje oficjalna. Ach, jeszcze jeden drobiazg - w tytule watku trzebaby uzupelnic, ze dotyczy to takze FX-20, gdyz obie aparatury maja identyczne oprogramowanie.
Marek:D Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie wiecie czy coś wiadomo na temat nowego softu?
Gość Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Cierpliwosci! Zapewne niebawem sie ukaze, bo ze sie ukaze, nie ma watpliwosci. Poczekam jeszcze pare dni, by nie wyjsc na niecierpliwego, a jesli nadal bedzie cisza, zapytam bezposrednio u Robbe.
HANS Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 wlaśnie ukazała sie wersja 5.0 softu http://downloads.hobbico.com/software/fut/T8FG_Ver_5_0_pdf.zip
HANS Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 wlaśnie ukazała sie wersja 5.0 softu http://downloads.hobbico.com/software/fut/T8FG_Ver_5_0_pdf.zip
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 wlaśnie ukazała sie wersja 5.0 softuO, to umknelo mojej uwadze. Dzieki za przypomnienie. Update przyda sie takze do mojej FX-20.
Gość Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 ... skasowalem zawartosc - nie wiadomo dlaczego podwojny post mi wyszedl
Malker Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Ktoś z Was już wgrał nowy soft? Mam jeszcze tylko pytanie odnośnie aktualizacji - jak wgram tą aktualizację to ustawienia jakieś się kasują czy wszystko zostaje?? I czy ktoś z Was wie jakie dokładnie funkcje dojdą lub co zmienia ta aktualizacja?
Malker Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 Ktoś z Was już wgrał nowy soft? Mam jeszcze tylko pytanie odnośnie aktualizacji - jak wgram tą aktualizację to ustawienia jakieś się kasują czy wszystko zostaje?? I czy ktoś z Was wie jakie dokładnie funkcje dojdą lub co zmienia ta aktualizacja?
Gość Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Ustawienia zostaja. Opis dodatkowych funkcji w formie pdf-a dolaczony jest do tego Update. Z grubsza mowiac, tylko kosmetyka. Rozszerzenia na 30 kanalow raczej nie nalezy sie spodziewac. :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.