modelpiotrek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Czy jakikolwiek symulator modelarski pozwala na holowanie modelu szybowca za modelem ? chciałbym potrenować holowanie się za modelem ale nie wiem co kupić który symulator to umożliwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 W Aerofly Pro Deluxe na 100% można, ale szału pod względem odwzorowania realnych warunków nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 w której wersji? jak to włączasz? ja znalazłem w Aerofly 5 ale jak narazie zapora cenowa heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 RealFlight G5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dzięki Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Aerofly, 2 aparatury, split screen i jazda. Ale faktycznie nic ciekawego. Zejdzie śnieg to osobiscie Cie pociagne pilatusem, nie panikuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 właśnie chciałem potrenować przed tym Twoim holowaniem czy jakiś symulator pozwala samemu się holować tzn holownikiem kieruje nie druga osoba z nadajnikiem tylko np komputer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Pocwicz na Condorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 to nie to samo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mogę Cię Yakiem wyciągnąć pionowo jak szmatę :faja: a potem się jakoś odczepisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektronik-adam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Byle by się szybowiec nie rozleciał za tym yakiem Ps. właśnie sobie wyobraziłem taki start szybowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 hehehe niezłe by to było ale dalej nie wiem który z symulatorów umożliwia sie holowanie za modelem sterowanym przez kompa chodzi mi oto by samemu potrenować bez drugiej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 nie mam wprawy w holowaniu ale z ciekawości wykonałem parę lotów w RealFlight G5.5 , i jest fajnie....... :shock: dla mnie ale nie wiem jak to się ma do rzeczywistości, ale przynajmniej działa w RealFlight G5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 problem rozwiązałem podłączyłem do AF joya nauczyłem moją młodszą córę latać hehehe i teraz mnie holuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 No to teraz namow ja na kupno mojego Pilatusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.