Wajdolf Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 To mój pierwszy film FPV w sieci i jednocześnie pierwszy lot nad chmurami miłego oglądania 8) http://www.youtube.com/watch?v=o3FAhZcsmTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Świetny filmik, piękne widoki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ok. 1:20, przed pierwszym wlotem w chmurę, pięknie widać glorię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Świetne ujęcie odbicia słońca w chmurach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 To jest coś pieknego, takie loty już mi się śnią po nocach :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Bardzo fajny film, gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekONY Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Elegancko Ciekawe jaka to była wysokość nad tymi chmurami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajdolf Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Elegancko Ciekawe jaka to była wysokość nad tymi chmurami? nie miałem wtedy jeszcze żadnego wysokościomierza ale po lotach z osd myślę że te chmury były dość nisko, na ok 600-700 metrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.