Elyseo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam. Postanowiłem kupić drugi Helicopter w cenie do 400zł, wiem że to nie będzie nic specjalnego ale nie mam kasy na lepszy. Co polecacie wybrać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 solo pro :)a jak masz aparature dobrą, to za 410 zł z przesyłką wyrobisz się z hk-450(z hobbycity) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 jak drugi i umiesz latac to sprowadź z Hk Hk450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 jak drugi i umiesz latac to sprowadź z Hk Hk450 A kupię za 400zł HK-450 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 tak.. na styk tzn moze byc tak ze zostanie pare zlociszy na piwo ;p hobbyking.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 pare zlociszy na piwo ;p jeśli o Ciebie chodzi to raczej na colę :twisted: EDIT ajtam ajtam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 bzik4, ale to on kupuje o ile widze to ma 19 lat a jesli chodzi o mnie to Cola;) tez akceptowalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Dalej poszukuje. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmeracz Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Gaui 425 z HK. O niebo lepszy od wynalazków typu HK i można go potem tanio powiększyć do rozmiaru 500 lub 550. W swarmie dostępny za $51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Ale wolał bym kupić ten heli gdzieś w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmeracz Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ale wolał bym kupić ten heli gdzieś w Polsce.Mówisz - masz: http://www.helishop.pl/index.php?a=lista&k=32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ale potrzebuję złozony Heli do 400zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miggy Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ale potrzebuję złozony Heli do 400zł. :rotfl: Jak nowy to tylko lama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ale potrzebuję złozony Heli do 400zł. Praktycznie jest cały złożony - tylko belka jest odkręcona do transportu :wink: chyba lepiej po kroczku złożyć w miarę przyzwoity model niż kupować jakieś badziewie :crazy: które szybko się znudzi . Ale nie mam pojęcia o składaniu :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elyseo Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A jak bym kupił ramę to pomógł by ktoś mi dobrać do niej reszte części ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Czytąjac kolegi pytania to raczej niech kolega przeznaczy te 400 zł na coś innego bo Heli wymaga sporo czasu i trudu aby poznać podstawy nie mówiąc o lataniu! Aby coś doradzić niech kolega zada sobie trudu i poczyta na epheli lub waldorfie wtedy nie będzie rozczarowań a pytania bardziej konkretne no chyba ze jeden lot = jeden kret :crazy: pozdrawiam :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Drogi kolego.. Jeśli masz do dyspozycji tylko 400zł, to lepiej kup sobie Lamę.. (Jeden z kolegów wcześniej Ci już pisał i to jest jedyne słuszne rozwiązanie). Pamiętaj, że zakup samej mechaniki to około 40%kosztów całego helika (nie wliczając aparatury). I tak kolejno: 1. zakup serw na tarczę (około 15zł/szt x 3 szt) 2. zakup serwa na ogonek (około 40-100zł) 3. zakup żyrka (można i badziew za 60zł, ale za "optymalne" żyro trzeba dać 200zł) 4. zakup regulatora 40A (od 60 do 150zł) 5. zakup silnika (od 70 do 120zł) 6 zakup pakietu (od 60 do 110zł) a gdzie aparatura..? za 400zł możesz szukać HBK2 lub używanego Belta CP.. To jedyne maszyny które (z trudem, ale możliwe) mieszczą się w Twoim budżecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi1973 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Masz rację Jacku.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 No jeśli Lame można nazwać modelem , to na pewno niczego ona nie uczy ; chyba że złych nawyków i lenistwa :mrgreen: ech wywalona kasa :cry: Ja zaczynałem od Lamy i z całego serca zawsze ją będę polecał jako pierwszy model. Miesiąc latania Lamą da Ci jakie takie wyczucie, o co w tym wszystkim chodzi. I naprawdę można się bardzo wiele nauczyć. Za niewielkie pieniądze można czasem wyhaczyć super modele do nauki czyli Calibra 30 lub Rapiego 30 - 50 No to teraz pojechałeś :shock: Pokaż mi jakiegoś raptora gotowego do lotu za 400 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ale człowiek wyraźnie pisze, że do 400 zł. 1100 to jednak cholernie daleko od 400. No i rozumiem, że po dwóch dniach nauczyłeś się już latać Lamą przodem do siebie, robić ósemki tyłem i lądować na kubku od kawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.