Kssws Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Toto-01 czy RWD5 który lepszy na początek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteKubson Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Toto 1 lub 0 lub 7 bez 2 zdań wiem jak się 0 trzyma w powietrzu bo mój kolega ma ten model świetnie lata i jak mi się zdaje jest łatwiejszy w budowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Moim zdaniem zamiast TOTO-1 lepszy na początek jest TOTO-0 chociaż są bardzo przybliżone w budowie. A po TOTO zbuduj RWD 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tylko i wyłącznie RWD-5 bo lata super i przypomina przynajmniej jakiś prawdziwy samolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Ale jeżeli chcesz bardziej polatać szybowcowo, to polecam TOTO-1. (Sam zrobiłem, latam i jestem zadowolony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Szybowcem sie łatwiej lata niz trenerem. Proponuje toto1 gdyż sam na nim nauczylem sie latac. Zrobisz go lekko to dlugo bedzie szybowal. Na silniku wyciągniesz go w górę, troche szybowowania i znowu w górę. Aku na dluzej starczy, a co za tym idzie wiecej radochy. Wzmocnij kadlub kilkoma listwami, najbardziej w ogonie. Przed statecznikami lubił sie łamać. Nie Pamietam czy jest to uwzględnione na planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kssws Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 a toto 1 macie plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniecvs Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Wystarczy chwilkę poszukać :wink: http://www.motylasty.pl/toto001a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.