emzet Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wygrzebane z archiwum, w ramach wspomnień ciepłych dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mnie najbardziej podoba się droga za miastem - nie lubię miast. Zdradź jakim aparatem i na jakim modelu robiłeś te fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Odpowiadam za emzet'a Canon IXUS 100IS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 A model to Skywalker EPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ja do tych samych celów kupiłem sobie okazyjnie (tanio jak barszcz) Samsunga PL50 140g brutto. Robi fajne foty (na razie na ziemi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 piotrp, Jeśli chcesz się dowiedzieć jakim aparatem robiono zdjęcie-klikasz na fotkę i na powiększeniu (lub na fotce zapisanej do swego komputera), nie na miniaturce tu wklejonej, klikasz prawym klawiszem myszy i naciskasz właściwości. Wyświetlą się wszystkie parametry wykonanego zdjęcia (tzw. dane EXIF). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.