modelmaniak Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Z racji wrodzonej odrazy do depronu i innych EPP... ja nie skorzystam ale może komuś sie przyda.... http://www.3dbatix.com/plans.php?plane=extra330
Motylasty Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Przemek to wrodzona odraza do depronu jako takiego, czy odraza do modeli płaskich ( sylwetkowych ) ?, bo przyznam szczerze, że mnie się ten depron coraz bardziej podoba, ale traktowany "normalnie" a nie sylwetkowo.
MarekJ Opublikowano 15 Listopada 2006 Opublikowano 15 Listopada 2006 Z racji wrodzonej odrazy do depronu i innych EPP... ja nie skorzystam ale może komuś sie przyda.... A czemu taka uraza do depronu? Ja również nie jestem zwolennikiem tego materiału, ale kilka modeli takich popełniłem z czysto praktycznych względów. Takimi modelami można latać niemal wszędzie. Dla mnie to oznacza, że jak nie mam czasu na wyjazd na lotnisko to mogę w każdej chwili zrobić lot pod domem. W ten sposób np. nauczyłem się zwisu na depronowym akrobacie, którym w sumie przelatałem ok. 150 godzin. Aby to samo ćwiczyć na spalinie, musiałbym kilkadziesiąt razy jechać na lotnisko. A tu latasz bezstresowo (tani model) w każdej wolnej chwili. Myślę, że warto spróbować.
czhomik Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 Bardzo polecam model extry z planów zaczerpniętych z tej strony modelik lata świetnie
tomson Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 odświerzę temat bo właśnie szukam czegoś takiego Mam pytanie jak tam jest zamocowany pakiet ?? i czy może być pakiet 3S ?
meteor Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 nie wiem jak inni ale ja mocuję pakiet na wcisk, nigdy mi nie wyleciał w locie, dopiero gdy model ma crash to pakiet się uwalnia, a pakiet 3S jak najbardziej, tam stosują nawet pakiety 3S 1350mAh
Boogie Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 Polecam rzepy. Przy ostrzejszym lataniu warto dac opaske dookola pakietow o masie powyzej 100g. Mimo roznego typu rzepow- roznych firm to i tak puszczaja po kilkunastu lotach. Swieze nie maja szans.
czhomik Opublikowano 22 Października 2007 Opublikowano 22 Października 2007 ja w swoich modelach ( extra z 3dbatix ) akusa przyczepiam na rzepie samoprzylepnym a akusek to 3sp1 1050mAh i jeszcze ani razu nie odpadł mi w locie a latam depronami już ponad sezon :mrgreen: :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.