Maciek22 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam mam problem z reglem TP 25a Dziś chciałem podłączyć i zobaczyć czy wszystko gra ,włączam aparaturę (turnigy 9x) ,podłączam zasilanie do odbiornika a tu nic!!! Żadnego pipczenia regulatora ,zero reakcji serw ,a o silniku to już nie mowie :|.Za bardzo nie wiem o co chodzi ,bardzo proszę was o pomoc z góry dziękuję pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Pierwsza rzecz - Pomierz napięcia na celach pakietu. Jeżeli się rozładował to takie właśnie będą efekty. podłączam zasilanie do odbiornika Proszę - powiedz, że nie zostawiłeś pakietu wpiętego do regulatora i tylko odciąłeś zasilanie odbiornika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek22 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurcz nie mam miernika ,a właśnie chciałem podładować lipol ,mam ładowarkę esky to 2 lampki zaczęły razem migać to co to może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to się ładuje , jak skonczy to zielona będzie się cały czas swiecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No właśnie. To zdanie podłączam do odbiornika zasilanie. Głównie zasilanie podłącza się do regulatora i rozłącza a z regulatora kabelek, to też zasilanie, połącza się do odbiornika ( nie potrzeba rozłączać), tylko czy podłączyłeś do właściwego gniazda.Przeważnie oznaczone 3. Jak nie ma serw to łatwo o pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No to się ładuje , jak skonczy to zielona będzie się cały czas swiecić Jarro wcale nie... Gdy migają oby dwie lampki ,to czyli z pakietem jest coś nie tak,nie wprowadzaj ludzi w błąd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.