young Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 czy koledzy mają nowe doświadczenia nt serw savox - cyfrowe ? pytam bo coraz ich więcej na rynku a sam nabyłem model SC-0251MG, które ulotnię w modelu dopiero na jesieni. proszę o rzetelne informacje, /wiem że haitec, futaby, JR to są takie a takie ale nie wiem jakie są savoxy/ ktoś kiedyś na forum je raz opisał i nie była to dobra opinia, ale jednak coraz więcej się ich sprzedaje....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ja posiadam savoxa w trexie 500 na ogonie. Szczerze mówiąc na lepszym nie latałem! Bezawaryjne, niemiłosiernie szybkie (moje obi 60stopni w 0,04sek z tego co pamiętam), wytrzymałe zębatki, mocne. POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Tysiące ludzi używa tych serw, nawet o tym nie wiedząc. Wszystkie serwa sprzedawane w zestawach Align'a to serwa produkowane przez Savox'a. W mojej pięćsetce również mam takie zarówno na tarczy jak i na ogonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 O to fajnie wiedzieć To w 500 ma wszystkie savox, a w 600 i 250 mam na tarczy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qugar_ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tysiące ludzi używa tych serw, nawet o tym nie wiedząc. Wszystkie serwa sprzedawane w zestawach Align'a to serwa produkowane przez Savox'a. W mojej pięćsetce również mam takie zarówno na tarczy jak i na ogonie.Tak to fakt tylko że jakoś dla align-a do 450-tek słabo im wychodziły bo lubiły padać bez powodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 U mnie żadne nie padło. A 500 często leżała w ziemi:P Tylko zębatki wymieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 posiadam savoxa w trexie 500 na ogonie dla mnie to znaczy że to całkiem niezłe serwo, w stosunku do ceny.W jednym z wątków ktoś zrobił zdjęcia savox-wi o nr 0251, ale te moje troszkę się różnią od tych na zdjęciu z wcześniejszych watków, może są oryginały i podróbki..... lub różne serie tego samego modelu? Wizualnie i dotykowo sprawiają niezłe wrażenie, ale nie o to chodzi. Ogólnie mam dobrą opinię o produktach z Tajwanu lub Malezji, zrobię test serwa i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.