Marceln Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam, Kupie / Poszukuje pełnych planów wraz z przygotowanymi plikami do frezarki CNC do budowy modeli nie określę skali, wymiar rozpiętość modelu +/- 2 m. Inne plany modeli jakie mnie interesują to: Prząśniczki lub Jak 12 lub PZL 101 Gawron Pozdrawiam Marcel
Marceln Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Opublikowano 4 Lutego 2011 Naprawdę nikt nie ma takowych planów jak w poście wyżej Koledzy Marcel
Henryk S. Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Mam plany Prząśniczki ale na papierze,Lecha Podgórskiego o rozpiętości 253cm.
Marceln Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam Pana, Proszę podać jakie jest koszt ewentualnego zakupu. Czy jest to wydawnictwo LOK, które ukazywało się kiedyś pt "Plany Modelarskie", czy też są to normalne plany budowy modelu. Może posiada Pan inne palny modeli szukam czegoś dla siebie te które wymieniłem wcześniej podałem z wyjątkiem "Prząśniczki" dodatkowo. Model Prząśniczki prezentowany przez Pana na forum był wykonany z tych planów ?. Pozdrawiam Marcel
staszek-h Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Witaj Marceln mam PLANY MOdelarskie tego modelu może cie to zainteresuje daj znać na PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.