Kwasiu Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 No więc tak, obecnie mam praktyki i możemy sobie składać różne rzeczy elektroniczne. Pomyślałem, ze jak już robić to coś co mi się przyda Dostęp do sprzętu jest, jest też machineria do lutowania SMD, ale tego chciałbym uniknąć. Elektronik ze mnie średni, kilka układów działających zmontowałem ze schematów i o dziwo działały. Będę miał pomoc opiekuna w razie jakiś problemów więc chciałbym sie rzucić na jakiś ambitniejszy projekcik ale nie taki trudny do wykonania, mam dużo czasu więc spieszyć mi się też nie spieszy. W założeniu było OSD Zbiga ale kupiłem od Remzibiego więc to odpada. Dochodząc do sedna sprawy, macie jakieś pomysły, schematy co mógłbym sobie sklecić co przydało by mi sie najlepiej do latania FPV, a jeśli nie to ogólnie do latania i wszystkich czynności z tym związanych?? Pozdrawiam Daniel ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Stroboskop na kijku. :wink: Będzie widoczny w kamerze i nie zgubisz bazy... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Stroboskop na kijku. :wink: Będzie widoczny w kamerze i nie zgubisz bazy... :mrgreen: A to do tego miałem inny plan Chciałem sobie wyorać dość duży krzyż na polu Tylko w nocy go nie będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.