Generał Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Może ktoś wie jak ładnie zrobić domek na serwa do esa ja próbowałem sam jakoś wymyśleć ale zawsze klockowate mi wychodzi
Malker Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Wytnij w EPP otwór na serwo (odpowiednia szerokosc i głębokośc), nalej trochę kleju gorącego i wciśnij serwo. Musi trzymac
meteor Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 nalej trochę kleju gorącego i wciśnij serwo.ja wciskam serwo i zakraplam 2 krople CA po bokach. Nigdy mi się nie wyrwało - nawet podczas kraksy.
marek rokowski Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 z CA bym uważał - kolega zalał tak serwo i było do wyrzucenia ja używam puchnącego soudal-a ciasny otwór o wymiarach serwa, odrobina kleju i parę kropel wody do zwilżenia serwa
meteor Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 z CA bym uważał - kolega zalał tak serwo i było do wyrzucenia Lata praktyki CA musi być średnie, najlepiej gęste. Nigdy nie zakleiłem serwa w taki czy inny sposób.
noker Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Moim skromnym zdaniem, optymalne położenie jest takie: ... i na to można jeszcze plasterek EPP nakleić. Serwa wklejone na UHU, smarowałem tylko brzegi, jedno już było demontowane do remontu, bardzo łatwo nożykiem wycinam po obwodzie i wyłazi pięknie bez uszczerbku płata.
Generał Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 Tylko jest mały problem bo na początku na odwrót otwór wyciołem i teraz to wygląda jak :ass: :oops: :cry:.Noker z kąt masz te naklejki na esa kupiłeś czy wydrukowałeś na papier samo przylepny?? :crazy:
noker Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Naklejki nie są z Kąt tylko z Andrychowa. Standardowy zestaw ESA od Marka Rokowskiego zawiera naklejki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.