Generał Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Może ktoś wie jak ładnie zrobić domek na serwa do esa ja próbowałem sam jakoś wymyśleć ale zawsze klockowate mi wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Wytnij w EPP otwór na serwo (odpowiednia szerokosc i głębokośc), nalej trochę kleju gorącego i wciśnij serwo. Musi trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 nalej trochę kleju gorącego i wciśnij serwo.ja wciskam serwo i zakraplam 2 krople CA po bokach. Nigdy mi się nie wyrwało - nawet podczas kraksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 z CA bym uważał - kolega zalał tak serwo i było do wyrzucenia ja używam puchnącego soudal-a ciasny otwór o wymiarach serwa, odrobina kleju i parę kropel wody do zwilżenia serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 z CA bym uważał - kolega zalał tak serwo i było do wyrzucenia Lata praktyki CA musi być średnie, najlepiej gęste. Nigdy nie zakleiłem serwa w taki czy inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Moim skromnym zdaniem, optymalne położenie jest takie: ... i na to można jeszcze plasterek EPP nakleić. Serwa wklejone na UHU, smarowałem tylko brzegi, jedno już było demontowane do remontu, bardzo łatwo nożykiem wycinam po obwodzie i wyłazi pięknie bez uszczerbku płata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generał Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Tylko jest mały problem bo na początku na odwrót otwór wyciołem i teraz to wygląda jak :ass: :oops: :cry:.Noker z kąt masz te naklejki na esa kupiłeś czy wydrukowałeś na papier samo przylepny?? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Naklejki nie są z Kąt tylko z Andrychowa. Standardowy zestaw ESA od Marka Rokowskiego zawiera naklejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.