Generał Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Może ktoś wie jak ładnie zrobić domek na serwa do esa ja próbowałem sam jakoś wymyśleć ale zawsze klockowate mi wychodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malker Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Wytnij w EPP otwór na serwo (odpowiednia szerokosc i głębokośc), nalej trochę kleju gorącego i wciśnij serwo. Musi trzymac Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 nalej trochę kleju gorącego i wciśnij serwo.ja wciskam serwo i zakraplam 2 krople CA po bokach. Nigdy mi się nie wyrwało - nawet podczas kraksy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek rokowski Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 z CA bym uważał - kolega zalał tak serwo i było do wyrzucenia ja używam puchnącego soudal-a ciasny otwór o wymiarach serwa, odrobina kleju i parę kropel wody do zwilżenia serwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 z CA bym uważał - kolega zalał tak serwo i było do wyrzucenia Lata praktyki CA musi być średnie, najlepiej gęste. Nigdy nie zakleiłem serwa w taki czy inny sposób. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Moim skromnym zdaniem, optymalne położenie jest takie: ... i na to można jeszcze plasterek EPP nakleić. Serwa wklejone na UHU, smarowałem tylko brzegi, jedno już było demontowane do remontu, bardzo łatwo nożykiem wycinam po obwodzie i wyłazi pięknie bez uszczerbku płata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generał Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 Tylko jest mały problem bo na początku na odwrót otwór wyciołem i teraz to wygląda jak :ass: :oops: :cry:.Noker z kąt masz te naklejki na esa kupiłeś czy wydrukowałeś na papier samo przylepny?? :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 Naklejki nie są z Kąt tylko z Andrychowa. Standardowy zestaw ESA od Marka Rokowskiego zawiera naklejki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.