rpinek Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam. Jestem studentem Wyższej Szkoły Oficerskiej Sił Powietrznych w Dęblinie. Modelarstwem RC zajmuje się już ponad 10 lat. Dawniej sporo czasu poświęcałem akrobacji a dokładniej klasie F3A. Aktualnie nie biorę udziału w zawodach latam dla przyjemności. Jestem również pilotem szybowcowym (70 h nalotu) oraz samolotowym ( 20h Zlin 42M PZL -130 Orlik 80h oraz TS-11 Iskra 100 h). Niedawno postanowiłem spróbować zabawy z modelami RC śmigłowców o czym mam bardzo małe pojęcie i liczę na pomoc. Z miła chęcią udzielę pomocy w zakresie modeli samolotów RC oraz lotnictwa. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 nie przesadziłeś trochę z ilością godzin nalotu? :wink: jak na "szybkie" i ten wiek to sporo 100h. witamy! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.