rapier Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam. Chcialbym zrobic pewna prezentacje multimedialna w formie ksiazki ktora sie kartkuje. Prezentacja mialaby byc nagrana na CD a efekt o jaki mi chodzi to cos takiego gazetka Sorry ze to akurat taki przyklad ale akurat ten pamietam ze tak ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 No to zycze powodzenia i udanej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 szalenie mi pomogles..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Znalazłem coś takiego: http://page-flip.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Powinieneś coś dobrać z powerpoint w zakładce animacje. Jest tam tego sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 3d-book.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 wielkie dzieki O to mi chodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.