mecenas Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam, Robiłem, robiłem no i w końcu zrobiłem i nawet poleciał Model wykonany od podstaw, ma kilka nieścisłości, ale jak zaczynałem budowę (2001) takie zdobyłem plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Lubię Cię. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak poprzednik ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak poprzednicy :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reptyl Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 PIĘKNY JEST !!! jaki ma motor ? jak rozwiązałeś chowanie podwozia ? (spowolnienie) ile Ci czasu zajęła budowa ? Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Motor - Magnum 1.20 Podwozie - pneumatyk Robart (łącznie z tylnym) Czas budowy - 9 lat :crazy: z przerwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 ...Czas budowy - 9 lat z przerwami. Z tym :crazy: zgadzam się w 100%, ale nie tylko Ty to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Czas budowy - 9 lat Ale było warto. Widziałem ten model jak stał w modelarni na Sadowej, a potem podczas zawodów w Krakowie więc wiem co mówię :-) Sukcesy na zawodach też o czymś świadczą. Już to kiedyś pisałam przy innej okazji, ale napiszę jeszcze raz: takie modele i taka działalność to jest, w moim odczuciu, kwintesencja modelarstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Eeee, Wojtku..... A weź se i kup "chińskiego gotowca", powstawiaj do niego serwa i lataj. Lepisz ten swój modelik i lepisz i końca nie widać...W efekcie i tak samo będziesz modelarzem, jak ten co i tym "gotowcem" lata... Przecież to takie proste samemu sobie modelik ulepić... Wszak chodzi WYŁĄCZNIE o latanie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No tak, masz rację ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteq Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ja jako zaledwie latający "modelarz" muszę dodać, że nie tylko zbudował ten model ale też świetnie nim lata Mało kto potrafi odpicować model a potem nim elegancko polecieć Ale my Krakusy mamy latanie we krwi ;D Życzę Ci Wojtek kolejnego mistrza Polski półmakiet Tylko tym razem musisz się spinać bo ja chyba wskoczę moim Limem do Twojej kategorii i nie będzie już tak łatwo 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.