domino10-0 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam Chcialem przedstawic swoje postepy nad rwd5. Jest to moj pierwszy wlasnorecznie budowany model. Dodaje kilka zdjec by przestawic co narazie zrobilem. Kadlub z wywazonym juz skrzydlem Wyposarzenie Półeczka na serwa. Narazie to wszystko. Musze jeszcze zrobic maske silnika i szybke, prawde mowiac sprawia mi to najwiecej problemow :oops: W piatek jade na miasto kupic bowdeny, piaste i smigla. Pozdrawiam
Gość Anonymous Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Kadłub z wyważonym już skrzydłem Półeczka na serwa. Pozostałe zdjęcia: P.S linki dajesz między znacznikami xxx link 4 nie działa więc nie mogłem pokazać zdjęcia :wink: Chyba źle jest wklejona wręga mocująca silnik...na zdjęciu wydaje się być krzywo wklejona
domino10-0 Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 Dzieki za poprawke Wrega od mocowania silnika jest dobrze wklejona tylko poprostu zle fotka wyszla. Ok linki poprawilem.
Capriman Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Bardzo łądna robota! Wręgą silnika sie nie przejmuj bo i tak musisz nadać skłon i wykłon. Od razu nadaj lekki skłon silnika..... Przed przyklejeniem maski warto pomyśleć o mocowaniu pakietu. U mnie pakiet 2.2 wyszedł z 2-3cm od wręgi silnika.
domino10-0 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Temat dawno nie byl kontynuowany z powodu braku czasu. Model jest juz prawie gotowy tylko nie zamowilem jeszcze kwarcow, i tu pytanie czy te kwarce będą dobre do aparatury e-sky EK2-0404? Prosilbym o szybka odpowiedz.
madrian Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Temat dawno nie byl kontynuowany z powodu braku czasu. Model jest juz prawie gotowy tylko nie zamowilem jeszcze kwarcow, i tu pytanie czy te kwarce będą dobre do aparatury e-sky EK2-0404? Prosilbym o szybka odpowiedz. Nie. Ta aparatura ma pojedynczą przemianę. Kup po prostu kwarce Esky i nie kombinuj. http://www.rcwroblik.pl/Kwarc+FM+35,030,57620016,021,i2.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.