Inżynier Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Witam, poszukuję planów do delty Elektron firmy kiwimodel. Chciałem model wyciąć ręcznie i zaoszczędzić parę groszy.Prosiłbym o wszelkie informacje. Pozdrawiam Maciej Podołowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 a znalazłeś gdzieś ten model? bo firma jest juz wspomnieniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inżynier Posted February 16, 2011 Author Share Posted February 16, 2011 Naszła mnie ochota na zrobienie taniej platformy pod FPV. Znalazłem model w sieci ale planów nigdzie nie znalazłem.Co do firmy to nie wiedziałem ze padła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Zobacz pocztę. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inżynier Posted February 16, 2011 Author Share Posted February 16, 2011 Ok.Dzięki za instrukcję.Postaram się to przerobić w AutoCadzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 a znalazłeś gdzieś ten model? bo firma jest juz wspomnieniem...ajtam, ajtam..... Krzys....firma nadal dziala tyle ze nie w branzy modelarskiej. CZasy sie zmienia, rynek wzrosnie, laser wlasny sie skonczy budowac to i znow modele beda w ofercie. Poki co widzialem elektrona na Dwernickiego w Krakowie w skladnicy modelarskiej.EDIT: plan Ci niewiele da. Na planach nie ma zeberek i wielu elementow. Plan był tylko po to aby ułatwic montaz skrzydelka i było na nim tylko to co niezbedne do montazu. Na upartego model mozna bylo zlozyc i bez planu... No ale jak chcesz to plan moge Ci podrzucic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Jesli chodzi o instrukcje to jak sprawdzisz wlasnie celowo wszystkie formatki zostaly losowo znieksztalcone w proporcjach aby tak latwo nie bylo kopiowac. Zreszta poki co mojej zgody nie ma na rozpowszechnianie wersji wektorowej tego modelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
utopia Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Arek - przecież wiesz że ja to wiem ( czy to ma sens co napisałem?) Kilkakrotnie już dyskutowaliśmy na ten temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inżynier Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Jesli chodzi o instrukcje to jak sprawdzisz wlasnie celowo wszystkie formatki zostaly losowo znieksztalcone w proporcjach aby tak latwo nie bylo kopiowac. Zreszta poki co mojej zgody nie ma na rozpowszechnianie wersji wektorowej tego modelu. Czy była by możliwość zakupu samych planów oraz szablonów części do "Elektrona".Oczywiście plany pozostały by u mnie bez dalszego ich rozpowszechniania.Zachowując prawa autorskie. Pozdrawiam Maciek Podołowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Plany moge podeslac Ci w kazdej chwili. Podaj maila. JAk jestes sprytyny to dasz rade poslugujac sie kartka, olowkiem i linikja. Co do plikow wektorowych to mam zle doswiadczenia i nie chce potem uzerac sie z nikim. Podaj maila to Ci plany podesle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inżynier Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Dzięki Mój e-mail: maciek.modelarz@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.