Kssws Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Czy Gws To Dobra Aparatura Na początek? Części łatwo dostępne?? Gws czy turningyX9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz K. Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Zdecydowanie Turningy 9x! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capriman Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 aparatura HK nie jest zła na początek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kssws Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Niewiem ja kupie GWS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 GWS? bierz Turnigy 9x bez zastanowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kssws Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 Tunigy mi niepolecjaom modelażę Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek_op Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 niepolecjaom modelażę Czy to jakiś język kosmitów :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertigooo Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Prawda jest taka że jedno i drugie to badziew dozbieraj na coś lepszego futabe 4kanałową albo dx5 albo optica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Tunigy mi niepolecjaom modelażę Którzy? Zaraz im polecimy Iwana... :twisted: Jeżeli masz do wyboru aparaturkę HK i Turnigy 9x, to Turnigy deklasuje GWS-a, pod każdym względem. Żadna nie jest wyborem idealnym dla zaawansowanego modelarza, ale na początek może być. I lepiej mieć normalną aparaturę komputerową, niż pseudoudawaną. Nawet jak jest nie najwyższej jakości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerWithoutName Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Też mu to mówiłem to dalej się upiera! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppompka Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 JA jakos nie uważam Dx5 za lepszą aparaturę od turnigy 9x, czy futaby 4ch. Z tych 2 to turnigy jest duużo lepszym wyborem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kssws Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 a do rwd5 i otem do jakiegoś szybowca to gws lepszy chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertigooo Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 A więc kupuj zobaczymy ile ci ta świetna aparatura podziała o ile w ogóle bedzie działała jak przyjdzie bo i to jest bardzo prawdopodobne, wystarczy zerknąć w ostatni dodany temat w dziale ''aparatury rc''. Edit do ankiety dodaj jeszcze ''żadna z nich'' zobaczymy co wyjdzie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kssws Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 a do RWD 5 CO LEPSZE DO JA NIEBENDE JEJ ZANICZSZAŁ I CZY CZĘĆI SĄ ŁATWO DOSTEMPNE DO OBU Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerWithoutName Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 NIEBENDE ZANICZSZAŁ CZĘĆI ŁATWO DOSTEMPNE pardon francais? Turnigy 9X bezapelacyjnie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palacz1996 Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Na twoim miejscu bez zastanowienia brał bym to co ci doradzają inni, bardziej doświadczeni w modelarstwie forumowicze. Sam posiadam Hitec Laser 4 i nie narzekam w ogóle, ale gdyby mi tylko portfel na to pozwolił kupiłbym właśnie Turningy X9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Normalnie się czuję jak w MapetShow , rozumiem 12 lat, ale bez przesady żęby pisać jak kolega napisał "kosmita" Drogi kolego ja z Twojej wypowiedzi nic nie rozumieć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 a do RWD 5 CO LEPSZE DO JA NIEBENDE JEJ ZANICZSZAŁ I CZY CZĘĆI SĄ ŁATWO DOSTEMPNE DO OBU Wybacz, ale gdybyś był moim dzieckiem, po takim zwróceniu się do kogokolwiek, miałbyś poważne problemy z siadaniem przez kilka dni. Po pierwsze - NIE KRZYCZYMY!!! A pisanie dużymi literami oznacza krzyk. Po drugie jeżeli jesteś Polakiem, to pisz po polsku. To jest forum, a nie czat na WP. Masz choćby i tydzień na przemyślenie i napisanie każdego postu. Jest czas sprawdzić pisownię, jeżeli nie jesteś czegoś pewien, przeczytanie tego co napisałeś i sprawdzenie poprawności. Masz nawet czas na to, żeby zawołać mamę i spytać się czy napisałeś dobrze. Dlatego nie będą tolerowane tego typu posty jak powyższy. Po trzecie, nie zachowuj się jak dzieciak, któremu nie chcę dać cukierka i tupie nogami na ulicy. W tej chwili 80% osób wskazuje na Turnigy. Masz problem ze zrozumieniem tych wyników? To mocno przeważająca większość. Wiemy o czym piszemy iw najlepszym TWOIM interesie podajemy ci lepszy wybór, żebyś nie tracił pieniędzy. Przykro nam, że nie chcemy ci zarekomendować tańszego chłamu, który sobie upatrzyłeś jako bardziej błyszczącą zabawkę. Gdy piszemy, że ta aparatura Turnigy 9x będzie lepszym wyborem niż druga, pod każdym względem. To będzie lepsza TAKŻE do RWD-5, szybowca, śmigłowca czy automatycznego młotka walącego po głowie. Masz problem ze zrozumieniem tego? Mogę to napisać wolno i powoli, z szerokimi odstępami między literami, żeby się lepiej czytało. Przykro mi, że tak musiałem cię zestresować, ale jestem przeciwnikiem bezstresowego chowania dzieci. Mogą sobie politycy mówić co chcą, ale potężny klaps w miękką część ciała potrafi zdziałać cuda z większością problemów wychowawczych. Poza tym jest to dla ciebie lekcja, że jak tatuś oszczędza na klapsach, to później wlepią je obcy ludzie, ale będzie boleć o wiele bardziej. A teraz - Chcesz być modelarzem? Zachowuj się jak na modelarza przystało. Cierpliwie i spokojnie przeczytaj wyniki ankiety. Skończ ten durny temat, czy lepsza zabawka A czy B - tę informację już dostałeś, nawet jak nie jest zgodna z twoimi oczekiwaniami. I weź się za robotę. Reszta to twoja decyzja i to ty będziesz żył z jej konsekwencjami. Zostałeś ostrzeżony. Potem strzelamy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crosser Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 a do RWD 5 CO LEPSZE DO JA NIEBENDE JEJ ZANICZSZAŁ I CZY CZĘĆI SĄ ŁATWO DOSTEMPNE DO OBU Wybacz, ale gdybyś był moim dzieckiem, po takim zwróceniu się do kogokolwiek, miałbyś poważne problemy z siadaniem przez kilka dni. ... Zostałeś ostrzeżony. Potem strzelamy... Nic dodać, nic ująć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cimek Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Madrian Ty to masz stalowe nerwy chłopie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.