angorek-055 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Cześć Mam 14 lat, interesuję się modelarstwem redukcyjnym, od niedawna także RC a w przeszłości rakietowym, wędkarstwem i pirotechniką :twisted: . Moim pierwszym i jak na razie jedynym modelem jest Walkera 37, ale mam zamiar zmajstrować coś jeszcze tym razem jakiś samolot Przybywam tu z forum epheli.pl To by było na tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Witam na forum. Miejscowość ta, to gdzie się znajduję? :roll: W regulaminie jest chyba coś na ten temat-chyba ,że nie czytałeś :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angorek-055 Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Sorki już poprawione, qrcze pierwszy post na forum i już wtopa :oops: :mrgreen: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angorek-055 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Kiedy będę mógł pisać posty w innych kategoriach ? Mam problem z aparaturą i chcę się was poradzić żeby móc wreszcie zacząć latać :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam na Forum. Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angorek-055 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Aha to teraz już wszystko wiem, DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Miejscowość ta, to gdzie się znajduję? podbijam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angorek-055 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Już sprecyzowane :] Sorki za problemy :roll: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8787patryk Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kiedy będę mógł pisać w innych kategoriach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar9595 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 EDIT. Błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.