angorek-055 Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Cześć Mam 14 lat, interesuję się modelarstwem redukcyjnym, od niedawna także RC a w przeszłości rakietowym, wędkarstwem i pirotechniką :twisted: . Moim pierwszym i jak na razie jedynym modelem jest Walkera 37, ale mam zamiar zmajstrować coś jeszcze tym razem jakiś samolot Przybywam tu z forum epheli.pl To by było na tyle. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Witam na forum. Miejscowość ta, to gdzie się znajduję? :roll: W regulaminie jest chyba coś na ten temat-chyba ,że nie czytałeś :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angorek-055 Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Sorki już poprawione, qrcze pierwszy post na forum i już wtopa :oops: :mrgreen: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
angorek-055 Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Kiedy będę mógł pisać posty w innych kategoriach ? Mam problem z aparaturą i chcę się was poradzić żeby móc wreszcie zacząć latać :jupi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Sz Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Witam na Forum. Musisz poczekać aż admin lub któryś z moderatorów doda Cię do grupy użytkowników. :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angorek-055 Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 Aha to teraz już wszystko wiem, DZIĘKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
qba Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Miejscowość ta, to gdzie się znajduję? podbijam pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
angorek-055 Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 Już sprecyzowane :] Sorki za problemy :roll: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
8787patryk Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Kiedy będę mógł pisać w innych kategoriach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
oskar9595 Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 EDIT. Błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.