daan Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 ten film powinni obejrzeć wszyscy modelarze bujający gdzieś głową w obłokach(: rewelacyjny montaż! http://www.artofflightmovie.com/#ooid=VnbGoxMjq2IzGmoavTVBskp9uSJBHEyN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 no gruuuuuby film. Próbowałem doszukać się w filmie jakiś wpadek jakościowych, które mogłyby świadczyć o stosunkowo niskim budżecie Na moje oko RedBull nie oszczędzał Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Przykro taki film oglądać przy takiej słabej zimie.. zazdrość mnie zżera od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Już jeden film tego kolesia ujrzał światło dzienne w 2008 roku. Poszukajcie That's it That's all i rozkoszujcie się jakością ujęć, wyczynami i widokami. Od kiedy zobaczyłem ten trailer to nie mogę się doczekać września. Pierwszy raz się spotykam, żeby na każdym portalu społecznościowym ludzie linkowali ten sam film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.