tomson Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj nie mogłem sobie pogrzebać w zasilaczu, musiałem pracować cały dzień :| ale znalazłem fajne opisy przebudowy zasilaczy LINK 1 LINK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Marcel powtarzam się ale zrobiłeś naprawdę kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Narazie zrobiłem regulację napięcia 9-19V, czekam na zamówione zegary woltomierz i amperomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Cześć! Ja też przerobiłem zasilacz (1st raz w życiu!) metodą marka_spy i motyla. No cóż może mo nie wyglada olśniewająco, ale działa! + i - są w gnieździe 230V (z innego zasilacza) zaraz pod gniazdem właściwym. Natomiast włącznik z drugiej strony obudowy... W samym zasilaczu było trochę zabawy... Trzeba było popoprawiać niektóre luty, ale walka zakończyła się sukcesem... Nie wiem jeszcze jaka jest wydajność prądowa zasilacza, bo nie było okazji do sprawdzenia! EDIT: Zlikwidowałem wpis. Życzę innym powodzenia, Bartek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.