Skocz do zawartości

Sanwa Vg 6000

Marcinmb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chciałem poustawiać wszystko w mojej nowej aparaturce ale nie wiem jak się to robi a nawt nie wiem do czego służą takie żeczy jak miksery,trymery itp....moja aparatura to sanwa VG6000...czy ktoś potrafi pomóc??

Opublikowano

Masz instrukcję? Jeśli nie masz postaram się Ci ją przesłać w formie elektronicznej. Tam jest wszystko opisane po co jest każdy mikser i jak się go ustawia - akurat ten model aparatury jest bardzo prosty w obsłudze.

Opublikowano

Trymery służą do zmiany położenia sterów (zmiany ich neutrum) podczas lotu tak aby model leciał prosto bez konieczności używania drążków. Nie wiem jak prościej już to ująć :) W sanwie VG6000 są trymery elektroniczne (nie suwakowe) ich położenie możesz śledzić na wyświetlaczu. Jeśli wpiszesz w google "trymowanie modelu" dostaniesz w odpowiedzi kilka stron poświęconych temu zagadnieniu. Poczytaj i jeśli dalej nie będziesz rozumiał pytaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.