Marcinmb Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam chciałem poustawiać wszystko w mojej nowej aparaturce ale nie wiem jak się to robi a nawt nie wiem do czego służą takie żeczy jak miksery,trymery itp....moja aparatura to sanwa VG6000...czy ktoś potrafi pomóc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Masz instrukcję? Jeśli nie masz postaram się Ci ją przesłać w formie elektronicznej. Tam jest wszystko opisane po co jest każdy mikser i jak się go ustawia - akurat ten model aparatury jest bardzo prosty w obsłudze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 mam instrukcje ale i tak nie wiem co to jest np. trymer i do czego służy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Trymery służą do zmiany położenia sterów (zmiany ich neutrum) podczas lotu tak aby model leciał prosto bez konieczności używania drążków. Nie wiem jak prościej już to ująć W sanwie VG6000 są trymery elektroniczne (nie suwakowe) ich położenie możesz śledzić na wyświetlaczu. Jeśli wpiszesz w google "trymowanie modelu" dostaniesz w odpowiedzi kilka stron poświęconych temu zagadnieniu. Poczytaj i jeśli dalej nie będziesz rozumiał pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 ok sposks...dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 a tak wogule to skąd ty jesteś??gdzieś może ze śląska?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 nie jestem z Nowego - druga strona Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.