Skocz do zawartości

Wasze skrzynki na aparatury..............

krzysiek.riese

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem Panowie

Postanowiłem sobie upiększyć skrzynkę na aparaturę...

walizka za 40 złotych z Praktikera w oryginalnym wydaniu nie sprawdzała się w stu procentach, po ustawieniu przegródek i tak nie wszystko było tak jak chciałem...

Postanowiłem coś z tym zrobić i tak powstało to:

Dołączona grafika

Zdjęcie nie jest idealne bo z telefonu, aparat został u narzeczonej ...

Jutro postaram się podmienić je...

Styropian odpowiednio przycięty i oklejony czerwonym welurem samochodowym..

jeszcze gotowe nie jest do końca... na otwieranej okrywie będzie też tapicerka z naszytymi kieszonkami na akumulatory i kable do ładowarki.

Pokażcie jak wy się swoimi pociechami opiekujecie....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również wykorzystałem pudło narzędziowe z Casto. Średnie z kompletu trójcy sprzedawanej za 7 dych jedno w drugim. Postanowiłem zaszaleć i wycięte z gąbki przegródki wyścielić czymś miękkim na wzór futerałów na instrumenty. Miało być skromnie i przytulnie, a wyszedł dom publiczny :) Wszystko za sprawą koloru dostępnego "misia" i długości jego sierści.

Przy okazji przetestowałem butapren w sprayu. Bardzo miło się tym robi. Gąbkę jednak trzeba uprzednio zagruntować, potem dopiero właściwe klejenie "na sucho".

Dołączona grafika

Dołączona grafika

pzdr

Opublikowano

Ja bym zaczął od ogolenia "tego czegoś"... ;-)

Wygląda jak wnętrze białego Cadillaca w końcu lat 70.., w środku powinien siedzieć Murz... pardon, 'Afroamerykanin' z cygarem, w białym garniturze, futrze i futrzanym kapeluszu...

Opublikowano

Marcin, mam nadzieję, że do Stanów nie wybierasz się w najbliższym czasie? Bo mógłbyś mieć kłopoty... :wink:

Podzielam Twój pogląd

Jerzy Mercik, , bez urazy, to tylko sprawa gustu, a ten jest jak :ass: , czyli każdy ma własny... :)

Opublikowano

Marcin, mam nadzieję, że do Stanów nie wybierasz się w najbliższym czasie? Bo mógłbyś mieć kłopoty... :wink:

Podzielam Twój pogląd

Spoko, "twardym cza być, a nie miętkim..." ;-)

@Jerzy Mercik - co by nie mówić - sprzęt ma styl, a czy się podoba, to inna sprawa :-) Ważne, że funkcję realizuje.

Zmotywowaliście mnie do skończenia mojej "walizki", pochwalę się, jak będzie gotowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.