krzysiek.riese Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Czołem Panowie Postanowiłem sobie upiększyć skrzynkę na aparaturę... walizka za 40 złotych z Praktikera w oryginalnym wydaniu nie sprawdzała się w stu procentach, po ustawieniu przegródek i tak nie wszystko było tak jak chciałem... Postanowiłem coś z tym zrobić i tak powstało to: Zdjęcie nie jest idealne bo z telefonu, aparat został u narzeczonej ... Jutro postaram się podmienić je... Styropian odpowiednio przycięty i oklejony czerwonym welurem samochodowym.. jeszcze gotowe nie jest do końca... na otwieranej okrywie będzie też tapicerka z naszytymi kieszonkami na akumulatory i kable do ładowarki. Pokażcie jak wy się swoimi pociechami opiekujecie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Mercik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja również wykorzystałem pudło narzędziowe z Casto. Średnie z kompletu trójcy sprzedawanej za 7 dych jedno w drugim. Postanowiłem zaszaleć i wycięte z gąbki przegródki wyścielić czymś miękkim na wzór futerałów na instrumenty. Miało być skromnie i przytulnie, a wyszedł dom publiczny Wszystko za sprawą koloru dostępnego "misia" i długości jego sierści. Przy okazji przetestowałem butapren w sprayu. Bardzo miło się tym robi. Gąbkę jednak trzeba uprzednio zagruntować, potem dopiero właściwe klejenie "na sucho". pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ^^^ Matko przenajświętsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Wygląda to jak okna zakładu +18, bez urazy proszę. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Mercik Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no co, no co... ale za to za 70 zeta i z finałem też mam niezły ubaw z tego. trza mieć dystans chopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja bym zaczął od ogolenia "tego czegoś"... ;-) Wygląda jak wnętrze białego Cadillaca w końcu lat 70.., w środku powinien siedzieć Murz... pardon, 'Afroamerykanin' z cygarem, w białym garniturze, futrze i futrzanym kapeluszu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Marcin, mam nadzieję, że do Stanów nie wybierasz się w najbliższym czasie? Bo mógłbyś mieć kłopoty... :wink: Podzielam Twój pogląd Jerzy Mercik, , bez urazy, to tylko sprawa gustu, a ten jest jak :ass: , czyli każdy ma własny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Marcin, mam nadzieję, że do Stanów nie wybierasz się w najbliższym czasie? Bo mógłbyś mieć kłopoty... :wink: Podzielam Twój pogląd Spoko, "twardym cza być, a nie miętkim..." ;-) @Jerzy Mercik - co by nie mówić - sprzęt ma styl, a czy się podoba, to inna sprawa :-) Ważne, że funkcję realizuje. Zmotywowaliście mnie do skończenia mojej "walizki", pochwalę się, jak będzie gotowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.