cyrax_ojz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 3. Konstrukcja mocowań serw podwozia wymusza użycie 2 kanałów do sterowania chowaniem podwozia, chyba, że na jednym z serw założy się dodatkowy , zewnętrzny rewers serwa. Wykorzystanie 2-ch kanałów i reversu na jednym z nich rozwiązuje problem. lutownica w dłoń i wystarczy w serwie zamienić kable miejscami swojego spitfier-a też musiałem tak przerobić jest jeszcze opcja elektronicznego rewersu ale to kolejna porcja kabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 lutownica w dłoń i wystarczy w serwie zamienić kable miejscami Tylko dodaj ze kable od potencjometru i to dwa skrajne, bo ktoś przeczyta i zmieni plus z minusem na zasilaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Oczywiście, że można przelutować, ale skoro mam wolny kanał to łatwiej mi go wykorzystać i nie muszę rozbierać serwa i tracić czasu.Nieprawdaż ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 No i jak postępy?Ja czekam na filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.