tomnow95 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 kozak może naklejka wycięta na ploterze? koszt - ok. 5zł :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A masz takie cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 ja mam 8) http://www.folie-forsale.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniello Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ja proponuje przejsc sie albo do dobrej drukarni, albo jakiegos studia reklamowego, gdzie wykonywane sa np. bilbordy, nalepki reklamowe etc. Ja w takim miejscu zaopatruje sie w folie samoprzylepne i arkusze z literkami w roznych kolorach i rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 w sumie wolalbym malowane, ale no cóż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jak rzuci to naklejkę łatwiej odkleić :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A może tAtUaŻyK? Jak rzuci to znajdziesz sobie nową z tym samym imieniem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRUUP Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A może tAtUaŻyK? Jak rzuci to znajdziesz sobie nową z tym samym imieniem Jak tatuażyk to zapraszam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Nie nabijajcie się juz tak ze mnie. Jak ktoś ma możliwośc malowania to proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.