bogusław Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam wszystkich kolegów forumowiczów, przeglądając wczoraj Internet w poszukiwaniu informacji do budowy modelu redukcyjnego Su-27 natknąłem się na coś takiego. Szczena mi tak opadła że pod katedrą w Sevilli musiałem jej szukać a jest to dobre 3 km. Ukazało mi się to zdjęcie Shot at 2007-07-29 Brnąc dalej dojechałem do strony na łonie której pozostawałem jeszcze parę godzin, a efekt jest taki że do tej pory pozbierać się nie mogę. Polecam pooglądać, to miło popatrzeć jak inni modelarze robią swoje modele RC. :shock: :shock: http://www.su27.de/seite1.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!: :shock: :shock: :shock: Niesamowiete ...p[iękny model...a ta dokładność :roll: odzwierciedlenia orginału....po prostu faktycznie szczena opada... SUPER!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 :shock: oglądałem 2h i pewnie ze 2 będę się zbierał z podłogi, po prostu miodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Obserwuję tę strone od poczatku, dawno tam nie zaglądałem, ale widze że Suka juz gotowa. Cóż Polacy nie gęsi - spójrzcie na naszą ISKRĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Oglądałem a jakże stronę Iskry , choć powinien powodować mną patriotyzm lokalny z racji produkcji iskry w Mielcu, nie robi on na mnie tak wielkiego wrażenia jak Su-27 :shock: być może jest to mało popularny model wśród modelarzy, natomiast model Su-27 a jakże, to dwa różne samoloty, jeden szkolny drugi bojowy, poza tym moim celem nie było szukanie Iskry, tylko Su-27stąd mój post. Model Iskry zapowiada się równie imponująco co Suki, ale dajmy czas autorowi na dokończenie projektu, myślę że i on będzie równie piękny i zachwyci niejednego modelarza. Śledzę stronę Iskry na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Dla tych co chcą więcej 8) 8) 8) 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Właśnie to po tym filmiku koledzy ni jak pozbierać się nie mogę :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 opbydwa modeliki ładne ale jakoś Su-27 bardziej mi się podoba :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 tylo szkoda że na tym filmiku się nie wzniusł...tylko cały czas kołował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a jak te plany czy ktoś ma je ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogusław Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mam jedną z publikacji których autor użył do sporządzenia rysunków, jak będę w polsce to ksero mogę podesłać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniol310 Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mam jedną z publikacji których autor użył do sporządzenia rysunków, jak będę w polsce to ksero mogę podesłać . jeśli można to pamietaj o nie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ...nie wiem, czy to jeszcze modelarstwo, czy już zboczenie :wink: , ale chylę czoła przed HH. Mocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ciekawe jaki jest koszt takiego modelu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 wie ktoś ile kosztuje taki silnik odrzutowy??bo cena na pewno będzie"mocna"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ciekawe jaki jest koszt takiego modelu?? Bezcenny. Czas i zaangażowanie włożone w takie dzieło jest najdroższym elementem modelu i to po prostu bezcennym. Nie da się tego przeliczyć na żadne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 a sam silnik??ile taki kosztuje??bo jestem bardzo ciekaw....ale takich modeli się raczej nie kupuje...trzeba zrobić samemu...może za parenaście lat...oj marzy mi się taki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 http://www.jetcat.de/jetcatturbinen/strahlturbinen.htm ceny w Euro... jak to mówią - fistaszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 o w morde.....wow...ale ceny...za sam silnik 1 ponad 2,5 tys euro..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 tylko po co wtedy taki piękny model??latać szkoda bo można rozwalić i co tylko na pokaz??troszke bez sensu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.