bogusław Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Witam wszystkich kolegów forumowiczów, przeglądając wczoraj Internet w poszukiwaniu informacji do budowy modelu redukcyjnego Su-27 natknąłem się na coś takiego. Szczena mi tak opadła że pod katedrą w Sevilli musiałem jej szukać a jest to dobre 3 km. Ukazało mi się to zdjęcie Shot at 2007-07-29 Brnąc dalej dojechałem do strony na łonie której pozostawałem jeszcze parę godzin, a efekt jest taki że do tej pory pozbierać się nie mogę. Polecam pooglądać, to miło popatrzeć jak inni modelarze robią swoje modele RC. :shock: :shock: http://www.su27.de/seite1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 WOW!!!!!!!!!!!!!!!!: :shock: :shock: :shock: Niesamowiete ...p[iękny model...a ta dokładność :roll: odzwierciedlenia orginału....po prostu faktycznie szczena opada... SUPER!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 :shock: oglądałem 2h i pewnie ze 2 będę się zbierał z podłogi, po prostu miodek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motylasty Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Obserwuję tę strone od poczatku, dawno tam nie zaglądałem, ale widze że Suka juz gotowa. Cóż Polacy nie gęsi - spójrzcie na naszą ISKRĘ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogusław Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 Oglądałem a jakże stronę Iskry , choć powinien powodować mną patriotyzm lokalny z racji produkcji iskry w Mielcu, nie robi on na mnie tak wielkiego wrażenia jak Su-27 :shock: być może jest to mało popularny model wśród modelarzy, natomiast model Su-27 a jakże, to dwa różne samoloty, jeden szkolny drugi bojowy, poza tym moim celem nie było szukanie Iskry, tylko Su-27stąd mój post. Model Iskry zapowiada się równie imponująco co Suki, ale dajmy czas autorowi na dokończenie projektu, myślę że i on będzie równie piękny i zachwyci niejednego modelarza. Śledzę stronę Iskry na bieżąco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Way Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Dla tych co chcą więcej 8) 8) 8) 8) 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogusław Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 Właśnie to po tym filmiku koledzy ni jak pozbierać się nie mogę :shock: :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 opbydwa modeliki ładne ale jakoś Su-27 bardziej mi się podoba :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 tylo szkoda że na tym filmiku się nie wzniusł...tylko cały czas kołował... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniol310 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 a jak te plany czy ktoś ma je ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogusław Posted July 29, 2007 Author Share Posted July 29, 2007 Mam jedną z publikacji których autor użył do sporządzenia rysunków, jak będę w polsce to ksero mogę podesłać . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniol310 Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Mam jedną z publikacji których autor użył do sporządzenia rysunków, jak będę w polsce to ksero mogę podesłać . jeśli można to pamietaj o nie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 ...nie wiem, czy to jeszcze modelarstwo, czy już zboczenie :wink: , ale chylę czoła przed HH. Mocne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 ciekawe jaki jest koszt takiego modelu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 wie ktoś ile kosztuje taki silnik odrzutowy??bo cena na pewno będzie"mocna"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiQ27 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 ciekawe jaki jest koszt takiego modelu?? Bezcenny. Czas i zaangażowanie włożone w takie dzieło jest najdroższym elementem modelu i to po prostu bezcennym. Nie da się tego przeliczyć na żadne pieniądze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 a sam silnik??ile taki kosztuje??bo jestem bardzo ciekaw....ale takich modeli się raczej nie kupuje...trzeba zrobić samemu...może za parenaście lat...oj marzy mi się taki..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiQ27 Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 http://www.jetcat.de/jetcatturbinen/strahlturbinen.htm ceny w Euro... jak to mówią - fistaszki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 o w morde.....wow...ale ceny...za sam silnik 1 ponad 2,5 tys euro..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 tylko po co wtedy taki piękny model??latać szkoda bo można rozwalić i co tylko na pokaz??troszke bez sensu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.