Jump to content

W poszukiwaniu planów Su-27

bogusław

Recommended Posts

Witam wszystkich kolegów forumowiczów, przeglądając wczoraj Internet w poszukiwaniu informacji do budowy modelu redukcyjnego Su-27 natknąłem się na coś takiego. Szczena mi tak opadła że pod katedrą w Sevilli musiałem jej szukać a jest to dobre 3 km.

Ukazało mi się to zdjęcie

715ql5.jpg

Shot at 2007-07-29

Brnąc dalej dojechałem do strony na łonie której pozostawałem jeszcze parę godzin, a efekt jest taki że do tej pory pozbierać się nie mogę. Polecam pooglądać, to miło popatrzeć jak inni modelarze robią swoje modele RC. :shock: :shock:

http://www.su27.de/seite1.htm

Oglądałem a jakże stronę Iskry :D , choć powinien powodować mną patriotyzm lokalny z racji produkcji iskry w Mielcu, nie robi on na mnie tak wielkiego wrażenia jak Su-27 :shock: być może jest to mało popularny model wśród modelarzy, natomiast model Su-27 a jakże, to dwa różne samoloty, jeden szkolny drugi bojowy, poza tym moim celem nie było szukanie Iskry, tylko Su-27stąd mój post. Model Iskry zapowiada się równie imponująco co Suki, ale dajmy czas autorowi na dokończenie projektu, myślę że i on będzie równie piękny :P i zachwyci niejednego modelarza. Śledzę stronę Iskry na bieżąco.

ciekawe jaki jest koszt takiego modelu??

Bezcenny. Czas i zaangażowanie włożone w takie dzieło jest najdroższym elementem modelu i to po prostu bezcennym. Nie da się tego przeliczyć na żadne pieniądze.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.