toretto1995 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 To tak jest jeśli chce się przelać pieniądze z konta bankowego na pay pala, a ktoś wie jak dokładnie jest z przelewem pocztowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 A co tak koniecznie chcesz kupić w HobbyCity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 12 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Silnik,regulator,ładowarkę,pakiet...a jak nie wygram aukcji to jeszcze aparaturę Turingy 9x.To wszystko chcę kupić bo jak już mówiłem,mam zamiar budować toto-1 więc muszę mieć sprzęt..bo po co mi model jak nie będę miał wyposażenia..hehe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dzisiaj wpłynęły pieniądze na konto PayPal.Przelew robiłem na poczcie w piątek 11.03. Teraz tylko wpłacić całą sumę pieniędzy na konto i zamawiać z HK P.S Sory że tak post pod postem ale nikt się nie odzywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jaką ładowarkę chcesz kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ładowarkę chcę kupić taką: http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7028 Myślę że to jest dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A z czego będziesz ją zasilał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Jak chcesz to się trochę wstrzymaj bo będę miał na sprzedaż prawie nową taką samą z większa ilością wtyczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zasilał ją będę zasilaczem stabilizowanym 12V. Malker a tą ładowarkę będziesz miał w takiej cenie co na HK? Bo jak nie to mi się nie opłaca,wiesz o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Sam nie wiem, jeszcze nie wybierałem zasilacza bo jej nie mam,ale zawsze mogę też z akumulatora od samochodu.Będę kupował w pobliskim sklepie elektronicznym...więc linku nie umiem podać bo jak już mówiłem: sam jeszcze nie wiem jakiego zasilacza użyję :wink: Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 a co będzie jeśli ktoś poda nieprawidłowe dane osobowe a pay pal się o tym dowie :?: jakie mogą być konsekwencje :?: konkretniej to chodzi mi o datę urodzenia na razie pytam teoretycznie, ale wolę być pewny :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 toretto1995 - nie lepiej kupić w PL i z gwarancją, zasilacz też jest dostępny: http://allegro.pl/ladowarka-turnigy-accucel-6-50w-6a-sklep-gwaranc-i1488220039.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ale 140zł a ok 70zł to jest różnica,prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dolicz dokładnie wszelkie koszty - nie wydaje mi się, że będzie to 70 zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ale ja będę zamawiał..silnik..regulator..aparaturę..pakiety..ładowarkę..wszystko na raz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 To co - ładowarka wyjdzie 70 zł ??? Dolicz koszty - VAT, cło - zobaczysz czy będzie tak przyjemnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 O ile wiem to na sprzęt modelarski nie ma cła..vatu.Tylko jak się zamawia modele to być może.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Od kiedy nie płaci się vatu? W Chinach ci nie naliczą byś nie płacił dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Sory..rozpędziłem się z tym vatem.. ale cła chyba nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.