cold12 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witam was wszystkich serdecznie.Jestem początkującym modelarzem mam na imię Kamil pochodzę z małego miasteczka Kroczyce na śląsku .Modelarstwem interesuję się od nie dawna lecz teraz mam dostęp do internetu i założyłem sobie konto. W najbliższym miesiącu mam zamiar zrobić zamówienie z Hobby King, kupić sobie aparaturę,silnik,regulator,pakiet i zbudować skrzydło Zagi :wink: Myślę że znajdę tu miłych i koleżeńskich ludzi :wink: Pozdrawiam Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cold12 Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Kiedy będę mógł pisać posty? :wink: Pozdrawiam Kamil :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar9595 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Przeczytaj regulamin a się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Witaj w gronie modelarzy, modelarstwo powinno uczyć cierpliwości. Pisać będziesz mógł po przeczytaniu kilku wątków a w szczególności tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.