SZCZUR Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Tak czytam i czytam Twoje powitanie,aż mi się znudziło to czytanie i do końca nie doczytałem, no ale jako szczur to dużo napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZCZUR Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ok, jestem z Krakowa, jestem poststudentem informatyki, zaczynam zabawe z rc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 no to jusz jest coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No fakt "JUSZ" coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Niemniej jednak witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.