motyl Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 eee...hmmmmmm......troche poszedłem za daleko :/ coś mi powaliło w bańce że to o 3,5 mowa :/ a tam jest inny gaźnik no fakt :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ja też szukałem i dlatego nie odp. bo nie potrafiłem jej znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killerus Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Przyjedz do mnie w sobote rano, lub w piatek ok 19:00, bede w domu o tym czasie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ja odpalałem niedawno nowego MVVS'a 2,5 cc. Ustaw igilce na 1? - 1 ? wykrecona. Jest jeszcze przy takim gaźniku taki otwór na dole co jego wlot sie reguluje śrubką. Mam ją na ?. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.