rapier Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Czy ten klej się nada?Nada, nada bo klej jest super ale jak nigdy nim nie kleiles to wpierw porob proby na kawalkach depronu aby wiedziec ile go dawac, bo inaczej bedzie Ci ciezko czysto przeprowadzic budowe modelu. Klej jest doskonaly ale do klejenia deprony zwlaszcza pod katem prostym moze byc klopotliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Dziękuję za cenną informację :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam, Ja mam nieco odmienne doświadczenia z klejem JOKER do STYRO. Przy wklejaniu magnesów do kadłuba wyżarł piękne kilkumilimetrowe dziury w depronie. Nie używałem przyspieszacza i może z powodu długiego czasu kontaktu płynnego kleju z pianką się to zrobiło. Ale jak już pisali inni użytkownicy do takich spraw jak klejenie kadłuba itd tak czy siak ten klej się nie nadaje. Ja polecam polimerowy klej (dragon, śnieżka). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ......Jest tanio no i mam nadzieję że dobry. Pozdrawiam Damian Tylko kup sobie w Castoramie albo innym budowlanym hipermarkecie, bo jak widzisz klej kosztuje 15 zł (w Castoramie zapłacisz podobnie), a przesyłka ??? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.