kefir Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 W niedziele na polu przy 14stopniach odbył się pierwszy lot Minimoa na początku 1 lot klasycznie aby sprawdzić czy lata i drugi w googlach przez gopro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbruski Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Super... Gdzie latacie? Edit: Wiem dzięki http://www.vimeo.com/10151895 3min25s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Świetnie zrobiony film i myślę że głównie za sprawą b.dobrze umiejscowionej kamery... … ale nie tylko, bo i chyba spokojnego, „docelowego” lotu, który powoduje, że nie ma chaosu w kadrze a ma się wrażenie jakby samemu pilotowało się model (trochę brakuje mi ulubionego szybowania w ciszy ale to szczegół). Powyższe to dla mnie wzór do naśladowania montowania filmów z powietrza, chociaż nie przewiduję na początek lotów FPV w goglach, co może być przyczyną większych trudności w osiągnięciu obejrzanych efektów. ...ale spróbuję - przykład do naśladowania jest . Pozdr. i gratuluję. Tex/Cz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dzieki panowie jak by co to sprzedam go za 350zl kpl, bez odbiornika i pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.