kefir Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 W niedziele na polu przy 14stopniach odbył się pierwszy lot Minimoa na początku 1 lot klasycznie aby sprawdzić czy lata i drugi w googlach przez gopro
sbruski Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Super... Gdzie latacie? Edit: Wiem dzięki http://www.vimeo.com/10151895 3min25s
Tex Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Świetnie zrobiony film i myślę że głównie za sprawą b.dobrze umiejscowionej kamery... … ale nie tylko, bo i chyba spokojnego, „docelowego” lotu, który powoduje, że nie ma chaosu w kadrze a ma się wrażenie jakby samemu pilotowało się model (trochę brakuje mi ulubionego szybowania w ciszy ale to szczegół). Powyższe to dla mnie wzór do naśladowania montowania filmów z powietrza, chociaż nie przewiduję na początek lotów FPV w goglach, co może być przyczyną większych trudności w osiągnięciu obejrzanych efektów. ...ale spróbuję - przykład do naśladowania jest . Pozdr. i gratuluję. Tex/Cz.
kefir Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 Dzieki panowie jak by co to sprzedam go za 350zl kpl, bez odbiornika i pakietu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.