kefir Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 W niedziele na polu przy 14stopniach odbył się pierwszy lot Minimoa na początku 1 lot klasycznie aby sprawdzić czy lata i drugi w googlach przez gopro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbruski Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Super... Gdzie latacie? Edit: Wiem dzięki http://www.vimeo.com/10151895 3min25s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Świetnie zrobiony film i myślę że głównie za sprawą b.dobrze umiejscowionej kamery... … ale nie tylko, bo i chyba spokojnego, „docelowego” lotu, który powoduje, że nie ma chaosu w kadrze a ma się wrażenie jakby samemu pilotowało się model (trochę brakuje mi ulubionego szybowania w ciszy ale to szczegół). Powyższe to dla mnie wzór do naśladowania montowania filmów z powietrza, chociaż nie przewiduję na początek lotów FPV w goglach, co może być przyczyną większych trudności w osiągnięciu obejrzanych efektów. ...ale spróbuję - przykład do naśladowania jest . Pozdr. i gratuluję. Tex/Cz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kefir Posted March 18, 2011 Author Share Posted March 18, 2011 Dzieki panowie jak by co to sprzedam go za 350zl kpl, bez odbiornika i pakietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.