juras_p@op.pl Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, czy wie ktoś jakiej mocy jest regulator w modelu cessna 480 od pelikana(35MHz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Witam, czy wie ktoś jakiej mocy jest regulator w modelu cessna 480 od pelikana(35MHz). Ok 200 - 250 wat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Regulator chyba 18A ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Regutor wytrzymuje 18A ciągłego prądu, przynajmniej tak jest na nim napisane (nie mierzyłem). Coś Ci się pojęcia pomieszały. Moc=napięcie/natężenie (P=u*I), Moc=praca/czas... Edit Poprawiłem Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Regutor daje 18A ciągłego prądu, przynajmniej tak jest na nim napisane (nie mierzyłem). Coś Ci się pojęcia pomieszały. Moc=napięcie/natężenie (P=u*I), Moc=praca/czas... Regulator nic "nie daje". Regulator "wytrzymuje". Prąd bierze silnik, jak prawdziwy komunista - wg potrzeb i możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.