Inżynier Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witam, mam problem z kamerą turnigy. Gdy ją kupiłem wszystko było ok, i kręciła ok. 26min na karcie 2gb.Później pojawił się problem dzielenia filmu na parę części z czego nagrywała cały film.Teraz po włączeniu nagrywania, nagrywa ok.2 minut filmy i sama się wyłącza :cry: .Akumulator jest dobry a karta pamięci jest czysta.Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 może sformatuj kartę. czasami pokazuje ze pusta a są śmieci zajmujące miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inżynier Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Była formatowana i niestety nic to nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Mam ten sam problem i moj kumpel tez. Zauwazylem, ze przy niskich temperaturach lubi sie wylaczac a znowu jak nagrywam np. w domu to nagrywa godzinami. Cos jej przeszkadza, albo bateria dostaje swira, albo tez "miernik" baterii zle ja czyta przy niskich temp. I cholera mnie bierze bo nie moge nagrac dobrego filmu, lub sie ona wylacza w najlepszych momentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MROX Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Taki sam problem jak u mnie był. Te chińskie ogniwa są czasami wadliwe. Podłącz bezpośrednio pod BEC. Tu masz moj temat. http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=37776 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_B Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam Podłączę się pod temat. Właśnie otrzymałem tą kamerkę, ale nie mogę jej podłączyć do kompa pod Windows Vista 64bit. Wujek google wymiękł, więc proszę kolegów o link lub podesłanie na priv sterowników - jeśli takie są Te ze strony HC nie działają na Viście Pozdrawiam Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inżynier Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Wadliwy był chiński li-pol.Wymieniłem go na lipolka z HC 1S i nie ma żadnych problemów z nagrywaniem .Na karcie 2gb nagrywa 60 min filmu.Co do sterowników zobacz tutaj Drivers :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_B Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Niestety u mnie te stery coś blokują, owszem kamerka rusza jeśli po podłączeniu nacisnę przycisk"Mode", wtedy mam dostęp do karty pamięci, ale po chwili coś głupieje i kamerka robi zwiechę, tylko poprzez reset powraca do normy. Szkoda, bo zapowiadało się ciekawie. Może ma jednak ktoś inne sterowniki niż te z HC lub z linku w poprzednim poście. Pozdrawiam Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zgredek Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Też u siebie wymieniałem lipola z tym że nie miałem dość małego i podłączyłem przewodami na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalonex Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 mialem ten sam problem u mnie pomogl reset ukrytym przyciskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.