modelpiotrek Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Zapraszam na krótką relację ze wspólnego z naszymi Czeskimi kolegami latania na zboczu Odry w Czechach Wybaczcie mi za cieńki montaż ale nowy program nowe problemy film można oglądać w HD
kryniek Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Można tylko pozazdrościć, ja na zboczu polatam dopiero w maju.
DjTommi Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Momentami było troche tłoku na niebie ale latało sie fajnie. Z prognoz wynikało że miało wiać te 8-10m/s ale niestety tyle nie było ale i tak bez problemu szło polatać a momentami nawet trochę pokręcić akrobacji. Szkoda, że Piotrek nie wzioł swoich makietowych modeli bo warunki były idealne na nie Świetny wyjazd i świetna ekipa. Dziękuję jeszcze raz wszystkim Pozdro
modelpiotrek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Na filmie jeden z naszych kolegów z Czech lata makietą polskiego szybowca bezogona SZD-20 Wampir.
Gość pitplane Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Pięknie, zawsze mnie ciekawił Wampir I Storma widziałem Pozdrawiam Piotr
modelpiotrek Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 faktycznie ten Wampir lata bajecznie !!! a Storm szkoda że nie widziałeś wyrazu mojej twarzy ona by Ci wszystko powiedziała:))) jeszcze parę regulacji i będzie wiecej niz bajka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.