modelpiotrek Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Zapraszam na krótką relację ze wspólnego z naszymi Czeskimi kolegami latania na zboczu Odry w Czechach Wybaczcie mi za cieńki montaż ale nowy program nowe problemy film można oglądać w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Świetny teren Zazdroszczę normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Można tylko pozazdrościć, ja na zboczu polatam dopiero w maju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Momentami było troche tłoku na niebie ale latało sie fajnie. Z prognoz wynikało że miało wiać te 8-10m/s ale niestety tyle nie było ale i tak bez problemu szło polatać a momentami nawet trochę pokręcić akrobacji. Szkoda, że Piotrek nie wzioł swoich makietowych modeli bo warunki były idealne na nie Świetny wyjazd i świetna ekipa. Dziękuję jeszcze raz wszystkim Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Na filmie jeden z naszych kolegów z Czech lata makietą polskiego szybowca bezogona SZD-20 Wampir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Pięknie, zawsze mnie ciekawił Wampir I Storma widziałem Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 faktycznie ten Wampir lata bajecznie !!! a Storm szkoda że nie widziałeś wyrazu mojej twarzy ona by Ci wszystko powiedziała:))) jeszcze parę regulacji i będzie wiecej niz bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.