modelpiotrek Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Zapraszam na krótką relację ze wspólnego z naszymi Czeskimi kolegami latania na zboczu Odry w Czechach Wybaczcie mi za cieńki montaż ale nowy program nowe problemy film można oglądać w HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eryk Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Świetny teren Zazdroszczę normalnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kryniek Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Można tylko pozazdrościć, ja na zboczu polatam dopiero w maju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjTommi Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Momentami było troche tłoku na niebie ale latało sie fajnie. Z prognoz wynikało że miało wiać te 8-10m/s ale niestety tyle nie było ale i tak bez problemu szło polatać a momentami nawet trochę pokręcić akrobacji. Szkoda, że Piotrek nie wzioł swoich makietowych modeli bo warunki były idealne na nie Świetny wyjazd i świetna ekipa. Dziękuję jeszcze raz wszystkim Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelpiotrek Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Na filmie jeden z naszych kolegów z Czech lata makietą polskiego szybowca bezogona SZD-20 Wampir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pitplane Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Pięknie, zawsze mnie ciekawił Wampir I Storma widziałem Pozdrawiam Piotr Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelpiotrek Posted March 23, 2011 Author Share Posted March 23, 2011 faktycznie ten Wampir lata bajecznie !!! a Storm szkoda że nie widziałeś wyrazu mojej twarzy ona by Ci wszystko powiedziała:))) jeszcze parę regulacji i będzie wiecej niz bajka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.