hucu5 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Witam Jestem ze Starogardu Gdańskiego. Po lekturze forum zakupiłem model asw-28. Jest to moja pierwsza przygoda z lotnictwem. Po wzmocnieniu modelu tak jak to opisywali koledzy z forum odbyły się pierwsze loty. Niestety po którymś krecie pękła piasta łącząca silnik z śmigłem. Czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie to można kupić. Przewertowałem sklepy internetowe lecz nigdzie w ofercie nie znalazłem tej piasty. Proszę o pomoc bo na razie model uziemniony.
Chriss Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Witaj, na początku chcę Cię poinformować ze takie pytania zadajemy w dziale samoloty elektryczne. Jeśli mogę Ci podpowiedzieć szukaj w różnych sklepach modelarskich lub na ich stronach internetowych które znajdziesz w dziale sklepy i opinie na dole forum. Witamy na forum
dziobak Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Witam .Tu zobacz http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=31_41
hucu5 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Opublikowano 20 Marca 2011 Chriss chciałem tam napisać lecz nie miałem takich uprawnień ( taką ma informację z forum). Dziobak ten i nie tylko ten sklep mam sprawdzony lecz nie ma tego. Myślę, że przyjdzie mi zrobić tą piastę z jakieś śruby lub szpilki gwintowanej tylko obawiam się obrotów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.