hucu5 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam Jestem ze Starogardu Gdańskiego. Po lekturze forum zakupiłem model asw-28. Jest to moja pierwsza przygoda z lotnictwem. Po wzmocnieniu modelu tak jak to opisywali koledzy z forum odbyły się pierwsze loty. Niestety po którymś krecie pękła piasta łącząca silnik z śmigłem. Czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie to można kupić. Przewertowałem sklepy internetowe lecz nigdzie w ofercie nie znalazłem tej piasty. Proszę o pomoc bo na razie model uziemniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witaj, na początku chcę Cię poinformować ze takie pytania zadajemy w dziale samoloty elektryczne. Jeśli mogę Ci podpowiedzieć szukaj w różnych sklepach modelarskich lub na ich stronach internetowych które znajdziesz w dziale sklepy i opinie na dole forum. Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Witam .Tu zobacz http://modele.sklep.pl/index.php?cPath=31_41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hucu5 Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Chriss chciałem tam napisać lecz nie miałem takich uprawnień ( taką ma informację z forum). Dziobak ten i nie tylko ten sklep mam sprawdzony lecz nie ma tego. Myślę, że przyjdzie mi zrobić tą piastę z jakieś śruby lub szpilki gwintowanej tylko obawiam się obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 przeczytaj regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.